Utdanning

Høring om fraværsgrense og vurdering – gi dine innspill til NLL

AVRedaksjonen
15. desember, 2014
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Utdanningsdirektoratet har foreslått innføring av en fraværsgrense i videregående skoler, forskriftsendringer som skal tydeliggjøre sammenhengen mellom underveisvurdering og standpunktkarakter for ungdomsskolen og videregående skole, og enkelte andre forslag som er ment å gjøre regelverket om vurdering mer oversiktlig og tydelig.

Som medlem kan du gi dine innspill til Norsk Lektorlags arbeid med høringsuttalelse i saken. Frist for å sende inn innspill er 15.april. Norsk Lektorlag vil avgi sin høringsuttalelse til Utdanningsdirektoratet innen 27.april. Høringen vil også være tema på et seminar for fagutvalgslederne i Norsk Lektorlag som arrangeres i Oslo 20.april.

Gi dine innspill til NLLs arbeid med høringen her:

.

se mer innhold fra kategorien

Utdanning
fraværsgrensevurdering

Flere artikler du kanskje er interessert i

Utdanning
Alle elever trenger kvalifiserte lærere
Regjeringen vil ha varig unntak fra kompetansekravene for undervisning for lærere utdannet før 2014. – Dette er en mangel på respekt for elevenes behov for kvalifiserte lærere, sier Norsk Lektorlags l...
Utdanning
Flere fullfører videregående på normert tid
80,5 prosent av dem som begynte på videregående opplæring i 2015, har fullført på normert tid. – Skal vi få enda flere til å fullføre, trenger vi flere kompetente lærere og lektorer, faglig kvalifiser...
Utdanning
Gjeninnfører fraværsgrensen høsten 2022
Regjeringen gjeninnfører fraværsgrensen fra skolestart. – Det er viktig å gjeninnføre elevplikter som underbygger et godt læringsmiljø, sier Helle Christin Nyhuus, leder i Norsk Lektorlag.