image-10

Medlemskap

Bli medlem av fagforeningen som kjemper for høy faglig kvalitet i skolen!

Meld deg inn i Lektorlaget her! (lenke)

Norsk Lektorlag kjemper for medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår. Vi gir deg innflytelse på arbeidsplassen via våre tillitsvalgte, og bistår medlemmer på arbeidsplasser som ikke har egen tillitsvalgt. Vi kjemper for høy faglig kvalitet i skolen, utviklingsmuligheter og autonomi for lærerne.

For å bli ordinært medlem i Norsk Lektorlag må du ha en mastergrad. Du trenger ikke ha pedagogisk utdanning eller jobbe i en undervisningsstilling for å kvalifisere til medlemskap.

Hva får du som medlem?

Helle intervjues av TV2

En tydelig stemme

Norsk Lektorlag har en tydelig og uredd stemme i utdanningspolitikken. Vi slåss for en bedre arbeidstidsavtale og vil ha høy faglig kvalitet i skolen. Vi vil øke lektorlønna slik at skolen kan rekruttere og beholde lærere med høy kompetanse. Vi vil ha mer tid til elever, planlegging av undervisning og vurderingsarbeid, og bruke mindre tid på byråkrati.

Justitias vekt

Bistand i arbeidslivet

Hvis du opplever problemer på arbeidsplassen, kan du få hjelp hos oss. Våre jurister og rådgivere svarer deg raskt med råd, veiledning og juridisk bistand.

Gode medlemsavtaler

Våre medlemmer kan benytte seg av gode medlemsfordeler innen bank, forsikring, bil, trening, mobil og annet. Vi har blant annet en av Norges beste bank- og forsikringsavtaler gjennom Akademikerne pluss.

Lektorbladet

Lektorbladet er vårt medlemsblad, som gir deg relevant stoff om arbeidshverdagen som lektor i skolen. Lektobladet kommer ut seks ganger i året. Som medlem får du bladet hjem i postkassen, men det kan selvsagt også leses digitalt.

Rimelig kontingent

Norsk Lektorlag har fast lav kontingentsats. Sammenlignet med fagforeninger som bruker prosenttrekk av bruttolønn, kommer de aller fleste vesentlig rimeligere ut ved å velge medlemskap hos oss.

Er du student, får du gratis medlemskap!

Meld deg inn i Lektorlaget her! (lenke)