image-7
Arbeid

Pause i arbeidstidsforhandlingene

KS og lærerorganisasjonene satt hele mandag 13. desember sammen i forhandlinger om SFS 2213 – Arbeidstidsavtalen. I lys av smittesituasjonen og de varslede innstrammingene i tiltak fra regjeringen, ble partene i går kveld enige om å ta en pause i forhandlingene.
AVRedaksjonen
14. desember, 2021
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Prosessen tas opp igjen når regjeringens innskjerpede tiltak opphører. Avtalen vil gjelde på ettervirkning inntil forhandlingene er avsluttet.

– Vi har opplevd forhandlingene som konstruktive, og vi ser frem til å gjenoppta forhandlingene på nyåret, sier Helle Christin Nyhuus, forhandlingsleder for Norsk Lektorlag.

se mer innhold fra kategorien

Arbeid
arbeidstidsavtale

Flere artikler du kanskje er interessert i

Arbeid
Forhandlingene om hovedavtalen i kommunesektoren starter
Tillitsvalgtes rettigheter for involvering på arbeidsplassen er et viktig tema for Akademikerne i forhandlingene om ny hovedavtale i kommunesektoren.
Arbeid
Sett av mer til videreutdanning
– Krav til og finansiering av utdanning og videreutdanningstilbudet – på fagenes premisser – må økes, understreket Lektorlagets leder Helle Christin Nyhuus på høring om statsbudsjettet.
Arbeid
Utfordrer ny kunnskapsminister
I dag ble det kjent at Kari Nessa Nordtun blir ny kunnskapsminister. – Lektorlaget gratulerer Nordtun med statsrådposten. Vi håper hun sørger for at reglene for tilsetting av lærere blir endret slik a...