image-2
Arbeid

Pause i arbeidstidsforhandlingene

KS og lærerorganisasjonene satt hele mandag 13. desember sammen i forhandlinger om SFS 2213 – Arbeidstidsavtalen. I lys av smittesituasjonen og de varslede innstrammingene i tiltak fra regjeringen, ble partene i går kveld enige om å ta en pause i forhandlingene.
AVRedaksjonen
14. desember, 2021

Prosessen tas opp igjen når regjeringens innskjerpede tiltak opphører. Avtalen vil gjelde på ettervirkning inntil forhandlingene er avsluttet.

– Vi har opplevd forhandlingene som konstruktive, og vi ser frem til å gjenoppta forhandlingene på nyåret, sier Helle Christin Nyhuus, forhandlingsleder for Norsk Lektorlag.

se mer innhold fra kategorien

Arbeid
arbeidstidsavtale

Flere artikler du kanskje er interessert i

Arbeid
4 av 10 lektorer mangler fortsatt oppdaterte læremidler
Norsk Lektorlag har spurt medlemmene om tilgangen til læremidler i skolen. – Undersøkelsen viser at fortsatt må fire av ti lektorer bruke utdaterte læremidler i enkelte fag. Dette bekrefter at innkjøp...
Nyheter
Kritiserer begrunnelsen for tvungen lønnsnemnd
Norsk Lektorlag mener regjeringens bruk av tvungen lønnsnemnd på lærerstreiken er strid med den grunnlovfestede organisasjonsretten. Lektorlaget reagerer på at elevenes psykiske helse er vektlagt i så...
Arbeid
Lektorlaget ber Stortinget reversere kutt i videreutdanning
Norsk Lektorlag ba Stortinget om å reversere flere kuttforslag i regjeringens forslag til statsbudsjett på den muntlige høringen i utdanningskomiteen i dag.