image-5
Utdanning

Gi dine innspill til læreplanutkast i programfag

Nå kan du gi innspill til læreplanutkast i programfag innen idrettsfag, musikk, dans og drama, kunst, design og arkitektur og medier og kommunikasjon. Dette er læreplanutkast for fag elevene velger på Vg1.
AVRedaksjonen
30. august, 2019
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

I en tidligere runde kunne en gi innspill til kjerneelementer og innledningen i læreplanutkastet. Nå er hele læreplanutkastet tilgjengelig for innspill. Frist for å bidra til læreplangruppens videre arbeid er satt til 27. september.
– Nå går toget for ditt fag. Om du er opptatt av det faglige innholdet i programfag for idrettsfag, musikk, dans og drama, medier og kommunikasjon eller kunst, design og arkitektur, må du gi innspill nå. Vi oppfordrer lærere og lektorer som skal undervise etter disse læreplanene om å gi sine innspill nå. Det er svært viktig for at vi skal kunne sitte igjen med brukbare, gode læreplaner, sier leder i Norsk Lektorlag, Rita Helgesen.

I slutten av november kommer en offisiell høring på de endelige læreplanutkastene

Relaterte lenker:

 

se mer innhold fra kategorien

Utdanning
fagfornyelsen

Flere artikler du kanskje er interessert i

Nyheter
Lektorlaget ber Stortinget reversere kutt i videreutdanning
Norsk Lektorlag ba Stortinget om å reversere flere kuttforslag i regjeringens forslag til statsbudsjett på den muntlige høringen i utdanningskomiteen i dag.
Nyheter
Positive forslag for etter- og videreutdanning
Fire nye karriereveier og en ny rett til en introduksjonsperiode med veiledning for nyutdannede nyansatte er blant tiltakene utvalget for etter- og videreutdanning foreslår. – Dette er gode tiltak som...
Utdanning
Etterlengtet anbefaling for to-delt eksamen i matematikk
Tre måneder på overtid kom anbefalingen for eksamen i matematikk. Arbeidsgruppa anbefaler en fortsatt to-deling av matematikkeksamen for 10. trinn og matematikk T, R og S. For det praktiske matematikk...