image-0
Utdanning

Gi dine innspill til læreplanutkast i programfag

Nå kan du gi innspill til læreplanutkast i programfag innen idrettsfag, musikk, dans og drama, kunst, design og arkitektur og medier og kommunikasjon. Dette er læreplanutkast for fag elevene velger på Vg1.
AVRedaksjonen
30. august, 2019
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

I en tidligere runde kunne en gi innspill til kjerneelementer og innledningen i læreplanutkastet. Nå er hele læreplanutkastet tilgjengelig for innspill. Frist for å bidra til læreplangruppens videre arbeid er satt til 27. september.
– Nå går toget for ditt fag. Om du er opptatt av det faglige innholdet i programfag for idrettsfag, musikk, dans og drama, medier og kommunikasjon eller kunst, design og arkitektur, må du gi innspill nå. Vi oppfordrer lærere og lektorer som skal undervise etter disse læreplanene om å gi sine innspill nå. Det er svært viktig for at vi skal kunne sitte igjen med brukbare, gode læreplaner, sier leder i Norsk Lektorlag, Rita Helgesen.

I slutten av november kommer en offisiell høring på de endelige læreplanutkastene

Relaterte lenker:

 

se mer innhold fra kategorien

Utdanning
fagfornyelsen

Flere artikler du kanskje er interessert i

Utdanning
Alle elever trenger kvalifiserte lærere
Regjeringen vil ha varig unntak fra kompetansekravene for undervisning for lærere utdannet før 2014. – Dette er en mangel på respekt for elevenes behov for kvalifiserte lærere, sier Norsk Lektorlags l...
Utdanning
Flere fullfører videregående på normert tid
80,5 prosent av dem som begynte på videregående opplæring i 2015, har fullført på normert tid. – Skal vi få enda flere til å fullføre, trenger vi flere kompetente lærere og lektorer, faglig kvalifiser...
Utdanning
Gjeninnfører fraværsgrensen høsten 2022
Regjeringen gjeninnfører fraværsgrensen fra skolestart. – Det er viktig å gjeninnføre elevplikter som underbygger et godt læringsmiljø, sier Helle Christin Nyhuus, leder i Norsk Lektorlag.