image-1
Utdanning

Foreslå lektorer til læreplangrupper

Utdanningsdirektoratet starter nå arbeidet med å fornye læreplanene i programfagene på studieforberedende utdanningsprogram. Innen 7. januar kan du foreslå en kollega til læreplanarbeidet.
AVRedaksjonen
19. november, 2018
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Utdanningsdirektoratet trenger nå forslag til engasjerte og dyktige personer som kan være med å utvikle læreplanene innen:

  • Medier og kommunikasjon
  • Musikk, dans og drama
  • Kunst, design og arkitektur
  • Idrettsfag

Frist for å foreslå personer er 7. januar 2019. Det er ikke mulig å foreslå seg selv.

Utdanningsdirektoratet arrangerer en oppstartsamling i 13. og 14. februar 2019 for dem som skal delta i arbeidet. Personer dere foreslår til arbeidet må være med på denne oppstartsamlingen. Arbeidet foregår i hovedsak fra februar til november 2019.

Læreplangruppene samles underveis i arbeidet etter behov og det vil være arbeid mellom samlingene. Utdanningsdirektoratet anslår at det totale antall timer ligger på mellom 100 og 125 timer per person.

se mer innhold fra kategorien

Utdanning
fagfornyelsen

Flere artikler du kanskje er interessert i

Nyheter
Lektorlaget ber Stortinget reversere kutt i videreutdanning
Norsk Lektorlag ba Stortinget om å reversere flere kuttforslag i regjeringens forslag til statsbudsjett på den muntlige høringen i utdanningskomiteen i dag.
Nyheter
Positive forslag for etter- og videreutdanning
Fire nye karriereveier og en ny rett til en introduksjonsperiode med veiledning for nyutdannede nyansatte er blant tiltakene utvalget for etter- og videreutdanning foreslår. – Dette er gode tiltak som...
Utdanning
Etterlengtet anbefaling for to-delt eksamen i matematikk
Tre måneder på overtid kom anbefalingen for eksamen i matematikk. Arbeidsgruppa anbefaler en fortsatt to-deling av matematikkeksamen for 10. trinn og matematikk T, R og S. For det praktiske matematikk...