image-4
Utdanning

Foreslå lektorer til læreplangrupper

Utdanningsdirektoratet starter nå arbeidet med å fornye læreplanene i programfagene på studieforberedende utdanningsprogram. Innen 7. januar kan du foreslå en kollega til læreplanarbeidet.
AVRedaksjonen
19. november, 2018
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Utdanningsdirektoratet trenger nå forslag til engasjerte og dyktige personer som kan være med å utvikle læreplanene innen:

  • Medier og kommunikasjon
  • Musikk, dans og drama
  • Kunst, design og arkitektur
  • Idrettsfag

Frist for å foreslå personer er 7. januar 2019. Det er ikke mulig å foreslå seg selv.

Utdanningsdirektoratet arrangerer en oppstartsamling i 13. og 14. februar 2019 for dem som skal delta i arbeidet. Personer dere foreslår til arbeidet må være med på denne oppstartsamlingen. Arbeidet foregår i hovedsak fra februar til november 2019.

Læreplangruppene samles underveis i arbeidet etter behov og det vil være arbeid mellom samlingene. Utdanningsdirektoratet anslår at det totale antall timer ligger på mellom 100 og 125 timer per person.

se mer innhold fra kategorien

Utdanning
fagfornyelsen

Flere artikler du kanskje er interessert i

Utdanning
Alle elever trenger kvalifiserte lærere
Regjeringen vil ha varig unntak fra kompetansekravene for undervisning for lærere utdannet før 2014. – Dette er en mangel på respekt for elevenes behov for kvalifiserte lærere, sier Norsk Lektorlags l...
Utdanning
Flere fullfører videregående på normert tid
80,5 prosent av dem som begynte på videregående opplæring i 2015, har fullført på normert tid. – Skal vi få enda flere til å fullføre, trenger vi flere kompetente lærere og lektorer, faglig kvalifiser...
Utdanning
Gjeninnfører fraværsgrensen høsten 2022
Regjeringen gjeninnfører fraværsgrensen fra skolestart. – Det er viktig å gjeninnføre elevplikter som underbygger et godt læringsmiljø, sier Helle Christin Nyhuus, leder i Norsk Lektorlag.