image-5
Utdanning

Følg Lektorlagets debatt om kompetanse i skolen

Er det greit å ikke få vite om læreren har studert undervisningsfaget? Når kommer kompetansekrav for resten av fagene i norsk skole? Følg Lektorlagets debatt under Arendalsuka 13. august kl 11-12 her.
AVRedaksjonen
12. august, 2019
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Norsk Lektorlag vil ha større åpenhet om lærernes fagkompetanse, og kompetansekrav på alle trinn i alle fag. Følg debatten under Arendalsuka live her. I tillegg til leder i Norsk Lektorlag Rita Helgesen deltar Gunn Iren Gulløy Müller, leder av Foreldreutvalget for grunnopplæringen, Nina Sandberg, stortingsrepresentant Ap, og Haagen Poppe, fylkestingsrepresentant (H) i Aust-Agder. Debattleder er Aslak Bonde.

 

 

 

se mer innhold fra kategorien

Utdanning
kompetanse

Flere artikler du kanskje er interessert i

Nyheter
Lektorlaget ber Stortinget reversere kutt i videreutdanning
Norsk Lektorlag ba Stortinget om å reversere flere kuttforslag i regjeringens forslag til statsbudsjett på den muntlige høringen i utdanningskomiteen i dag.
Nyheter
Positive forslag for etter- og videreutdanning
Fire nye karriereveier og en ny rett til en introduksjonsperiode med veiledning for nyutdannede nyansatte er blant tiltakene utvalget for etter- og videreutdanning foreslår. – Dette er gode tiltak som...
Utdanning
Etterlengtet anbefaling for to-delt eksamen i matematikk
Tre måneder på overtid kom anbefalingen for eksamen i matematikk. Arbeidsgruppa anbefaler en fortsatt to-deling av matematikkeksamen for 10. trinn og matematikk T, R og S. For det praktiske matematikk...