image-0
Arbeid

Søk videreutdanning nå

Lærere og lektorer kan nå søke på videreutdanningstilbud som del av strategien Kompetanse for kvalitet.
AVRedaksjonen
19. februar, 2014
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

I 2014 tilbys det 2600 studieplasser, fordelt på 127 studietilbud ved 27 ulike studiesteder. Nytt i år er også at lærerne kan søke om stipend.

Stipendordningen vil omfatte 450 lærere, og søkere til videreutdanning innen matematikk og naturfag vil bli prioritert. Stipendet er på 100.000 kroner for 30 studiepoeng, eller 200.000 kroner for 60 studiepoeng. Målet med stipendordningen er å gjøre videreutdanningen mer fleksibel for lærerne og skolen

– Lærerne kan velge om de vil ha stipendet i tillegg til full lønn, og ta studiet ved siden av jobb, eller de kan få redusert arbeidstid, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i en pressemelding.

Studietilbudene for 2014 er lagt ut på Utdanningsdirektoratets nettsted. Søknadsfristen er 15.mars.

Relaterte lenker:

 

se mer innhold fra kategorien

Arbeid
videreutdanning

Flere artikler du kanskje er interessert i

Arbeid
Forhandlingene om hovedavtalen i kommunesektoren starter
Tillitsvalgtes rettigheter for involvering på arbeidsplassen er et viktig tema for Akademikerne i forhandlingene om ny hovedavtale i kommunesektoren.
Arbeid
Sett av mer til videreutdanning
– Krav til og finansiering av utdanning og videreutdanningstilbudet – på fagenes premisser – må økes, understreket Lektorlagets leder Helle Christin Nyhuus på høring om statsbudsjettet.
Arbeid
Utfordrer ny kunnskapsminister
I dag ble det kjent at Kari Nessa Nordtun blir ny kunnskapsminister. – Lektorlaget gratulerer Nordtun med statsrådposten. Vi håper hun sørger for at reglene for tilsetting av lærere blir endret slik a...