image-2
Illustrasjon (utsnitt): Johan Reisang
Om Norsk Lektorlag

Se Lektorkonferansen 2023 her

Digitaliseringen av skolen skjøt virkelig fart under pandemien. Skjerm eller ikke skjerm? Bøker eller digitale læremidler? Hvordan kan vi sørge for at elevene trenes i grunnleggende ferdigheter, og ikke bare blir gode til å stille spørsmål til en chatbot? Se Lektorkonferansen 2023.
AVRedaksjonen
22. november, 2023

Digitalisering griper stadig mer inn i skolehverdagen. Det handler både om hvordan elever skal lære og hvordan lektorene skal undervise og vurdere. Det pågår en frisk debatt om skjermtid, læremidler, og ikke minst bruk av kunstig intelligens som ChatGPT.   

Norsk Lektorlag har invitert politikere, Forbrukerrådet, KS, Teknologirådet, Tenk og OsloMet til konferansen. Vi vil publisere en fersk medlemsundersøkelse som tar pulsen på utviklingen sett fra klasserommet, og vi vil diskutere det store spørsmålet: Hvordan skal vi sørge for at digitaliseringen i skolen gjør elevene smartere og ikke dummere og latere? 

Sendingen starter kl. 14.00:

Illustrasjon brukt som stillbilde: Johan Reisang

se mer innhold fra kategorien

Om Norsk Lektorlag
Lektorkonferansen

Flere artikler du kanskje er interessert i

Om Norsk Lektorlag
Norsk Lektorlags landsmøtesaker 2023
I slutten av november kommer over 80 delegater til Oslo for å delta på Norsk Lektorlags landsmøte.
Om Norsk Lektorlag
Valgkomiteens innstilling til nytt sentralstyre
Denne høsten er det landsmøte 23 og 24. november. Da skal også nytt sentralstyre velges. Dagens leder Helle Christin Nyhuus er innstilt som leder, Olav S. Myklebust som 1. nestleder og David M. Graatr...
Om Norsk Lektorlag
Verv og vinn!
I høstens store vervekampanje kan du som verver velge mellom mange fine vervegaver, og du blir med i trekningen av reisegavekort. Kampanjen varer fra 15. august til 30. september.