Illustrasjonsfoto av en dame som går tur i vinterlandskap. Foto av Istock.
Medlemsfordeler

Prøv noen nye medlemsfordeler!

AVRedaksjonen
12. januar, 2022
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Norsk Lektorlag er medeier i Akademikerne Pluss som jobber for at du som medlem i Norsk Lektorlag skal få gode medlemsfordeler. De mest kjente er bank- og forsikringsavtalene med Danske Bank og Storebrand, men visste du at du får rabatt også på blant annet trening, mat og mobilabonnement?

Last ned appen A+ Norsk Lektorlag i dag for å få oversikt! Du finner den på App Store eller Google Play 

Rabatt på treningssentre og online trening

Starter du året med et ønske om å komme deg opp av sofaen, er det fint å vite at du som medlem får rabatt hos Actic treningssentre, og hos Naardic Training som tilbyr online trening.

Actic treningssentre

Actic har 22 treningssentre over hele landet, og gjennom Akademikerne Pluss får du 16 prosent rabatt på medlemskap.

Actic tilbyr blant annet styrke- og kondisjonstrening, gruppetreningstimer, og det er mulighet for ekstra oppfølging fra utdannet instruktør. De fleste av treningssentrene til Actic ligger i tilknytning til en svømmehall som du får inngang til med medlemskapet ditt.

Slik får du rabatten: Ta kontakt med ditt nærmeste treningssenter. Vis frem medlemsbevis i appen A+ Norsk Lektorlag for å vise at du har krav på rabatten som gjelder for Akademikerne Pluss (16 prosent).

Naardic Training

Naardic Training tilbyr online, live og interaktiv trening med Norges beste og mest kjente trenere! Det at treningen er interaktiv (det vil si at du ser treneren og treneren ser deg) gjør treningen enda mer motiverende, gøy og effektiv.

Som medlem får du opptil 25 prosent rabatt på medlemskap hos Naardic.

Slik får du rabatten: Meld deg på via denne lenken. Naardic tar kontakt med deg for å trekke fra rabatten på 25 prosent av prisen:

Rabatt på gourmetmat hos Oluf.no

Om du skal ha en ost- og vinkveld, lage pizza eller bare unne deg litt hverdagsluksus, gjør det enkelt for deg selv og få varer fra øverste hylle levert hjem på døren – med rabatt!

Oluf.no er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av blant annet oster, spekemat og annen gourmetmat fra hele verden. Du får som medlem 20 prosent rabatt.

Slik får du rabatten: For å få 20 prosent rabatt på hele sortimentet, finn tilbudet i appen A+ Norsk Lektorlag, og følg instruksjonene.

Mobilabonnement hos Chilimobil

Akademikerne Pluss’ samarbeidsavtale med Chilimobil sikrer deg gode priser på mobilabonnement. Du får tilgang på Chilimobil sine aller beste priser på noen av markedets allerede billigste mobilabonnement:

  • 5 GB 199 kr/mnd
  • 10 GB 259 kr/mnd
  • 25 GB 299 kr/mnd

Chilimobil tilbyr også en gunstig Fri Data-pakke til alle til 398 kroner i måneden.

se mer innhold fra kategorien

Medlemsfordeler

Flere artikler du kanskje er interessert i

Medlemsfordeler
Fornøyde kunder hos Handelsbanken
I juni ble det klart at Handelsbanken blir ny medlemsbank fra 1. januar 2024. Avtalen skal gi deg som er medlem i Lektorlaget tilgang til konkurransedyktige bankbetingelser. Handelsbanken har blant la...
Medlemsfordeler
Verdien av medlemskap
Lektorlaget jobber for dine interesser i arbeidslivet. For å gjøre livet bedre også utenfor arbeidslivet, har vi gode økonomiske medlemsfordeler som du kan spare penger på.
Medlemsfordeler
Ny medlemsfordel: Gratis advokat
Gjennom fagforeningen får du hjelp og rådgivning innenfor arbeidsrettslige saker. Nå får du gjennom Akademikerne Pluss tre timer gratis skriftlig og muntlig rådgivning om andre temaer.