Illustrasjonsfoto av en dame som går tur i vinterlandskap. Foto av Istock.
Medlemsfordeler

Prøv noen nye medlemsfordeler!

AVRedaksjonen
12. januar, 2022

Norsk Lektorlag er medeier i Akademikerne Pluss som jobber for at du som medlem i Norsk Lektorlag skal få gode medlemsfordeler. De mest kjente er bank- og forsikringsavtalene med Danske Bank og Storebrand, men visste du at du får rabatt også på blant annet trening, mat og mobilabonnement?

Last ned appen A+ Norsk Lektorlag i dag for å få oversikt! Du finner den på App Store eller Google Play 

Rabatt på treningssentre og online trening

Starter du året med et ønske om å komme deg opp av sofaen, er det fint å vite at du som medlem får rabatt hos Actic treningssentre, og hos Naardic Training som tilbyr online trening.

Actic treningssentre

Actic har 22 treningssentre over hele landet, og gjennom Akademikerne Pluss får du 16 prosent rabatt på medlemskap.

Actic tilbyr blant annet styrke- og kondisjonstrening, gruppetreningstimer, og det er mulighet for ekstra oppfølging fra utdannet instruktør. De fleste av treningssentrene til Actic ligger i tilknytning til en svømmehall som du får inngang til med medlemskapet ditt.

Slik får du rabatten: Ta kontakt med ditt nærmeste treningssenter. Vis frem medlemsbevis i appen A+ Norsk Lektorlag for å vise at du har krav på rabatten som gjelder for Akademikerne Pluss (16 prosent).

Naardic Training

Naardic Training tilbyr online, live og interaktiv trening med Norges beste og mest kjente trenere! Det at treningen er interaktiv (det vil si at du ser treneren og treneren ser deg) gjør treningen enda mer motiverende, gøy og effektiv.

Som medlem får du opptil 25 prosent rabatt på medlemskap hos Naardic.

Slik får du rabatten: Meld deg på via denne lenken. Naardic tar kontakt med deg for å trekke fra rabatten på 25 prosent av prisen:

Rabatt på gourmetmat hos Oluf.no

Om du skal ha en ost- og vinkveld, lage pizza eller bare unne deg litt hverdagsluksus, gjør det enkelt for deg selv og få varer fra øverste hylle levert hjem på døren – med rabatt!

Oluf.no er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av blant annet oster, spekemat og annen gourmetmat fra hele verden. Du får som medlem 20 prosent rabatt.

Slik får du rabatten: For å få 20 prosent rabatt på hele sortimentet, finn tilbudet i appen A+ Norsk Lektorlag, og følg instruksjonene.

Mobilabonnement hos Chilimobil

Akademikerne Pluss’ samarbeidsavtale med Chilimobil sikrer deg gode priser på mobilabonnement. Du får tilgang på Chilimobil sine aller beste priser på noen av markedets allerede billigste mobilabonnement:

  • 5 GB 199 kr/mnd
  • 10 GB 259 kr/mnd
  • 25 GB 299 kr/mnd

Chilimobil tilbyr også en gunstig Fri Data-pakke til alle til 398 kroner i måneden.

se mer innhold fra kategorien

Medlemsfordeler

Flere artikler du kanskje er interessert i

Medlemsfordeler
Søk på Lektorstipendet 2022
Har du lyst på inntil 10 000 kroner til faglig oppdatering og inspirasjon i ditt undervisningsfag? Søk Lektorstipendet innen 1. mars!
Medlemsfordeler
God innboforsikring med Storebrand og Akademikerne Pluss
Innboforsikringen du som medlem i Norsk Lektorlag får gjennom Akademikerne Pluss dekker møblene, klærne og de aller fleste tingene du og din familie eier i boligen – også sykkelen din.
Medlemsfordeler
Hvilke forsikringer trenger studenten?
Har du barn som skal studere, eller er du student selv? Se Storebrands anbefalinger for forsikringer til unge studenter.