image-8

Medlemsfordeler

Som medlem i Norsk Lektorlag har du tilgang til mange gode fordeler og rabatter, blant annet noen av markedets beste bank- og forsikringsavtaler!

Akademikerne Pluss

Som medlem i Norsk Lektorlag kan du benytte deg av medlemsfordelene til Akademikerne Pluss. Akademikerne Pluss eies av tolv fagforeninger med til sammen over 200.000 medlemmer, og forhandler på vegne av dem. Dette sikrer deg gode vilkår og rabatter. Viktigst av disse er bank- og forsikringsavtalene, men Akademikerne Pluss forhandler også andre fordeler som du nyter godt av.

Last ned appen A+ Norsk Lektorlag fra App Store eller Google Play for å få full oversikt over dine medlemsfordeler. Appen fungerer også som medlemskort. Se video for innloggingsinstruksjoner her (68 sekunder).

Meld deg inn i Norsk Lektorlag her! (Lenke)

Bank

Bankavtale hos Danske Bank

Du har tilgang på en av Norges beste bankavtaler hos Danske Bank. Du får en rente som er konkurransedyktig over tid, og flere gode medlemsfordeler.

Forsikring

Forsikringsavtale hos Storebrand

Du får tilgang på en av markedets beste forsikringsavtaler, og Storebrands beste priser på forsikringer for deg og dine. Ingen forsikringer er obligatoriske.

Dersom du ønsker å kontakte Storebrand, ta kontakt på telefon 67 51 93 00 eller send sikker melding via Akademikersiden (ekstern lenke).

Pensjon og fond

Pensjon og fondsparing hos Kron

Pensjon og fondsparing gjort enklere og engasjerende! Sparer du i fond eller vil komme i gang, kan du få de beste prisene på fondssparing og Individuell pensjonssparing (IPS) hos Kron. Har du jobbet i privat sektor, har du egen pensjonskonto som du kan flytte til Kron, med ekstra gode vilkår for deg som medlem.

Bil og transport

Bilavtale hos Bertel O. Steen

Når du skal kjøpe personbil, har du rabattavtale hos Bertel O. Steen. Avtalen gjelder personbiler fra Smart, Opel, Peugeot, Citroën, DS, Kia og Mercedes Benz. Du får rabatt på veiledende pris og fabrikkmontert utstyr fra Bertel O. Steen-eide butikker, i tillegg til frittstående bilforhandlere.

Andre tilbud

Advokatavtale hos Advokatfirmaet Tøtdal

Med vår advokatavtale får du en time gratis rådgivning i private saker, og rabatt ved videre oppfølging. Timepris for medlemmer er 1500 kroner (eks. mva).

For å benytte medlemsfordelen må medlemsnummer alltid oppgis. Dette gjelder også ved telefonhenvendelser. Avtalen gjelder arbeidstakermedlemmer av Norsk Lektorlag.

Mobilabonnement hos Chilimobil

Akademikerne Pluss’ samarbeidsavtale med Chilimobil sikrer deg svært gode priser på mobilabonnement. Du får tilgang på Chilimobils aller beste priser på noen av markedets allerede billigste mobilabonnement:

  • 6 GB 199 kr/mnd
  • 15 GB 249 kr/mnd
  • 30 GB 299 kr/mnd
  • Fri Data Standard 339 kr/mnd
  • Fri Data Max 388 kr/mnd

Rabatt hos Actic treningssentre

Actic har 22 treningssentre over hele landet, og gjennom Akademikerne Pluss får du 16% rabatt på medlemskap. Styrke- og kondisjonstrening, gruppetreningstimer, og mulighet for ekstra oppfølging fra utdannet instruktør. De fleste av treningssentrene til Actic ligger i tilknytning til en svømmehall og medlemskapet inkluderer inngang til denne.

Ta kontakt med ditt nærmeste treningssenter. Vis frem medlemsbevis i appen A+ Norsk Lektorlag for å vise at du har krav på rabatten som gjelder for Akademikerne Pluss (16%).

Rabatt hos Naardic Training

Naardic Training tilbyr online, live og interaktiv trening med Norges beste og mest kjente trenere! Det at treningen er interaktiv (det vil si at du ser treneren og treneren ser deg), gjør treningen enda mer motiverende, gøy og effektiv.

Du får 100 kroner avslag per måned.

Alle nye medlemmer får 1000 kroner å bruke i nettbutikken ved kjøp av 1 års medlemskap. I tillegg er det 20% rabatt i nettbutikken.

Rabatt på gourmetmat hos Oluf.no

Oluf.no er en nettbutikk med et bredt utvalg av oster, skinker og gourmetmat fra hele verden hvor du nå får 20% rabatt. Om du skal ha en ost- og vinkveld, lage pizza eller bare unne deg litt hverdagsluksus, gjør det enkelt for deg selv og få varer fra øverste hylle levert hjem på døren.

For å få 20% rabatt på hele sortementet, finn tilbudet i appen A+ Norsk Lektorlag, og følg instruksjonene.

Rabatt hos Brilleland

Våre medlemmer får følgende rabatt ved fremvisning av medlemsbevis:

  • Synsundersøkelse: kr. 490,- (normalpris 690,-)
  • Briller/solbriller med styrke: 17 % rabatt på Brillelands til enhver tid gjeldende veiledende utsalgspris
  • Brilletilpasning: kr 300 ,-

Rabattene ansees som rabatt på den komplette brillen, og kan ikke kombineres med andre rabatter på innfatning og/eller glass.

Rabatt på fagtidsskrifter hos Universitetsforlaget

Hold deg faglig oppdatert! Du får 25% rabatt på et utvalg fagtidsskrifter innen humaniora, samfunnsfag og pedagogikk fra Universitetsforlaget, Nordens største tidsskriftsforlag.

Rabatt på elektroniske ordbøker hos Ordnett

De fleste av våre medlemmer arbeider med språk, muntlig eller skriftlig. Du får 35% rabatt på digitale ordbøker fra Ordnett. Studenter får 50% rabatt. Velg mellom 52 ordbøker på elleve ulike språk (gjelder årsabonnement).

Meld deg inn i Norsk Lektorlag her! (Lenke)

Spesielle medlemsfordeler for studenter

Studentmedlemmer kan benytte seg av de samme fordelene som andre medlemmer, unntatt advokatavtalen. I tillegg har vi flere medlemstilbud spesielt for studenter.

Studentavtale hos Danske Bank

Som student har du tilgang til en av Norges beste bankavtaler, med noen av de beste betingelsene på BSU-sparing og boliglån.

Du får blant annet gratis kort/konto, tilgang på DealPass (fordeler og rabatter hundrevis av steder) og PriorityPass (tilgang til over 1 200 flyplasslounger verden over). Gratis PC/Mac- forsikring er inkludert så lenge du studerer.

Studentforsikring hos Storebrand

Studentforsikringen sikrer deg og tingene dine dersom noe uforutsett skjer i studietiden. Med denne forsikringen får du reise-, ulykke-, og innboforsikring i ett for kun 99 kr i måneden.

50% rabatt på elektroniske ordbøker hos Ordnett

De fleste av våre medlemmer arbeider med språk, muntlig eller skriftlig. Studenter får 50% rabatt på digitale ordbøker fra Ordnett. Velg mellom 52 ordbøker på elleve ulike språk (gjelder årsabonnement).