Mor og tenåringsdatter på tur i skogen. Bilde.
Illustrasjonsfoto: iStock
Medlemsfordeler

Verdien av medlemskap

Lektorlaget jobber for dine interesser i arbeidslivet. For å gjøre livet bedre også utenfor arbeidslivet, har vi gode økonomiske medlemsfordeler som du kan spare penger på.
AVRedaksjonen
09. oktober, 2023

Norsk Lektorlag og ti andre foreninger tilbyr lønnsomme medlemsfordeler gjennom Akademikerne Pluss-samarbeidet. Det er Akademikerne Pluss som forhandler, forvalter og formidler disse økonomiske medlemsfordelene.

Medlemsfordelene omfavner et vidt spekter av avtaler, fra bank- og forsikringsavtalene til rabatt på bil, trening og mobilabonnement. I sommer lanserte vi tre timer gratis advokat innen de fleste rettsområder, avslag på solcellepanel og rabatt på det meste fra Samsung.

Til sammen har du tilgang til tolv rabattavtaler gjennom Akademikerne Pluss som kan spare deg for hundretusener av kroner.

Gunstig bankavtale med Akademikerne Pluss

Bankavtalen strekker seg langt tilbake i tid og har hatt flere samarbeidspartnere. Siden oppstart har avtalen sikret medlemmene gode vilkår på banktjenester, som gunstig rente på bolig- og billån og fordeler gjennom Akademikerkortet og tilhørende kundeprogram.

Vi har beregnet at medlemmer har til sammen spart 1,4 milliarder kroner på den gunstige boligrenten i perioden januar 2020 til desember 2022. Da vi i januar regnet på hva en familie kunne spart i 2022 ved å ta i bruk avtalen, kom vi frem til 43.000 kroner. (se tabell lengre ned på siden).

Vi ser frem til å også kunne tilby deg som medlem de beste vilkårene på bank- og lånetjenester også i årene fremover.

Les mer om bankavtalen  

Gode priser og rabatter på forsikring

Forsikringsavtalen med Storebrand er sammen med bankavtalen en av de grunnleggende medlemsfordelene medlemmene nyter godt av, og har i likhet med bankavtalen vært på plass siden 2015.

Gjennom avtalen med Storebrand har vi forhandlet frem en rekke kollektive forsikringsprodukter som er eksklusive for deg som medlem, med ekstra gode forsikringsvilkår til egne medlemspriser. Avtalen med Storebrand gir også medlemsrabatter, i tillegg til samlerabatt og nettrabatt, på ordinære skadeforsikringer.

Les mer om forsikringsavtalen

3 timer gratis privatrettslig advokathjelp

Vi lanserte vår nyeste medlemsfordel sommeren 2023 og er stolte av å kunne tilby deg som medlem 3 timer gratis privatrettslig advokathjelp hos Advokatfirmaet Nova.

De tre timene gjelder per kalenderår, skriftlig så vel som muntlig, og omfavner et bredt spekter av fagområder. Ut over gratistilbudet på tre timer, får du en rabattert timepris på 1400 kroner ekskl. mva. Tilbudet om gratis advokat gjelder blant annet nabokrangel, arveoppgjør, eiendomstransaksjoner, samboerkontrakt og mye mer.

Dette er et supplement til den enkelte fagforenings tilbud om arbeidsrettslig rådgivning.

Les mer om gratis privatrettslig advokathjelp her

Så mye kan du spare

En familie bestående av to voksne og tre tenåringsbarn sparte 4214,50 kroner i måneden i 2022 på å bruke medlemsfordelene gjennom Akademikerne Pluss, viser en utregning vi har gjort. I tillegg kjøpte familien ny bil gjennom bilavtalene, noe som sparte familien hele 88.000 kroner.

Til sammen sparte familien 138.582 kroner i løpet av hele 2022!

Dette sparte familien på de ulike medlemsfordelene:

MEDLEMSFORDELSpart per måned i 2022Spart hele 2022
Boliglån hos Danske Bank3583 kr43.000 kr
Hytteforsikring hos Storebrand87,50 kr1050 kr
Hyttebredbånd fra Chilimobil50 kr600 kr
Båtforsikring hos Storebrand75 kr900 kr
Kjøp av ny bil88.000 kr
Bilforsikring hos Storebrand333 kr4000 kr
Pensjon hos Kron56 kr672 kr
Mobilabonnement fra Chilimobil30 kr360 kr
TOTALT:4214,50 kr138.582 kr

se mer innhold fra kategorien

Medlemsfordeler

Flere artikler du kanskje er interessert i

Medlemsfordeler
Fornøyde kunder hos Handelsbanken
I juni ble det klart at Handelsbanken blir ny medlemsbank fra 1. januar 2024. Avtalen skal gi deg som er medlem i Lektorlaget tilgang til konkurransedyktige bankbetingelser. Handelsbanken har blant la...
Medlemsfordeler
Ny medlemsfordel: Gratis advokat
Gjennom fagforeningen får du hjelp og rådgivning innenfor arbeidsrettslige saker. Nå får du gjennom Akademikerne Pluss tre timer gratis skriftlig og muntlig rådgivning om andre temaer.
Medlemsfordeler
Søk på Lektorstipendet
Har du lyst på inntil 15.000 kroner til faglig oppdatering og inspirasjon i ditt undervisningsfag? Søk Lektorstipendet innen 1. mars!