Mann sitter ved bord og ser på et nettbrett med en kollega. Bilde.
Medlemsfordeler

Ny medlemsfordel: Gratis advokat

Gjennom fagforeningen får du hjelp og rådgivning innenfor arbeidsrettslige saker. Nå får du gjennom Akademikerne Pluss tre timer gratis skriftlig og muntlig rådgivning om andre temaer.
AVRedaksjonen
06. september, 2023

Akademikerne Pluss har inngått en medlemsfordelsavtale med Advokatfirmaet Nova.

Du som er medlem i Lektorlaget får tre timer gratis rådgivning hos Advokatfirmaet Nova per år. Du velger selv hvilken form (fysisk møte, telefon og/eller skriftlig).

Utover de tre gratis timene, får du rabattert pris på 1400 kroner eks. mva. per time.

Slik går du frem

Ved å fylle ut et enkelt kontaktskjema, blir du kontaktet av en av Novas dyktige advokater eller advokatfullmektiger som har kompetanse innen det du ønsker bistand til. Den videre kommunikasjonen blir deretter mellom deg og advokaten eller advokatfullmektigen. Dersom det er behov for bistand utover de tre inkluderte timene, inngår du som medlem og Nova en egen avtale om dette, til den rabatterte timeprisen.

Ingen skjulte kostnader

Dette medlemstilbudet er finansiert gjennom fordelsprogrammet Akademikerne Pluss. Derfor er det helt gratis for deg som medlem. Medlemstilbudet gjelder alle medlemmer av fagforeninger som har samarbeidsavtale med Storebrand gjennom Akademikerne Pluss, også Norsk Lektorlag. Du trenger ikke være storebrandkunde for å bruke fordelen.

Dekker et bredt spekter av områder

Advokatene og advokatfullmektigene i Advokatfirmaet Nova har bred kompetanse og kan bistå innen de fleste fagområder, for eksempel innen familierett, arverett eller tvisteløsning.

Fagområder som faller utenfor er arbeidsrett (som tilbys av fagforeningen), forsvar i straffesaker, oppdrag som bistandsadvokat, samt eiendomsmegling eller annen form for bistand som krever særskilt sertifisering.

se mer innhold fra kategorien

Medlemsfordeler

Flere artikler du kanskje er interessert i

Medlemsfordeler
Fornøyde kunder hos Handelsbanken
I juni ble det klart at Handelsbanken blir ny medlemsbank fra 1. januar 2024. Avtalen skal gi deg som er medlem i Lektorlaget tilgang til konkurransedyktige bankbetingelser. Handelsbanken har blant la...
Medlemsfordeler
Verdien av medlemskap
Lektorlaget jobber for dine interesser i arbeidslivet. For å gjøre livet bedre også utenfor arbeidslivet, har vi gode økonomiske medlemsfordeler som du kan spare penger på.
Medlemsfordeler
Søk på Lektorstipendet
Har du lyst på inntil 15.000 kroner til faglig oppdatering og inspirasjon i ditt undervisningsfag? Søk Lektorstipendet innen 1. mars!