Portrettbilde av Nina Sandborg. Foto.
Om Norsk Lektorlag

Norsk Lektorlags generalsekretær trer av

Nina Sandborg har informert sentralstyret om at hun ønsker å tre ut av rollen som generalsekretær i Norsk Lektorlag. Sandborg har hatt stillingen siden juli 2018 og har jobbet i Norsk Lektorlag siden 2006.
AVRedaksjonen
27. oktober, 2022

Sandborg vil bli værende i stillingen som generalsekretær frem til Norsk Lektorlag finner en erstatter.

– Jeg har stått i denne svært engasjerende, men også arbeidsintensive, rollen gjennom flere år. Mitt hjerte brenner for Norsk Lektorlag, og jeg er takknemlig for interessante, lærerike og engasjerende år i den administrative lederstolen i organisasjonen. Men etter en helhetsvurdering har jeg besluttet å overlate roret til noen andre, sier Sandborg.

Norsk Lektorlags leder Helle Christin Nyhuus takker henne for innsatsen gjennom alle disse årene.

– Jeg vil takke Nina for den svært viktige og solide jobben hun har gjort som generalsekretær for Norsk Lektorlag. Jeg skulle gjerne hatt henne med videre i denne rollen, men har respekt for valget hun har tatt, sier Nyhuus.

Før Sandborg tok jobben som generalsekretær, var hun leder av juridisk kontor og nestleder i Norsk Lektorlags sekretariat. Hun har også mange års erfaring som rådgiver i NAV-systemet og fra verv i organisasjoner. Sandborg er utdannet jurist.

se mer innhold fra kategorien

Om Norsk Lektorlag

Flere artikler du kanskje er interessert i

Om Norsk Lektorlag
Bli med på Norsk Lektorlags 25-årsjubileum
Hvorfor ble Norsk Lektorlag stiftet? Hva har vært de viktigste kampsakene? Hva har gitt grunnlag for vekst? Meld deg på årets lektorkonferanse – vi skal feire Norsk Lektorlags 25-årsjubileum og benytt...
Om Norsk Lektorlag
Tonje Leborg gjenvalgt som leder i Akademikerne kommune
- Jeg er veldig glad og takknemlig for å bli valgt til en ny periode som leder for Akademikerne kommune, sier Norsk Lektorlags Tonje Leborg.
Om Norsk Lektorlag
Meld deg inn og få tre måneder gratis medlemskap
Norsk Lektorlag har vokst fra en liten interesseorganisasjon til en fagforening med godt over 8000 medlemmer. Og flere skal vi bli! Vi feirer 25-årsjubileum med en gave til alle som melder seg inn i l...