Portrettbilde av Nina Sandborg. Foto.
Om Norsk Lektorlag

Norsk Lektorlags generalsekretær trer av

Nina Sandborg har informert sentralstyret om at hun ønsker å tre ut av rollen som generalsekretær i Norsk Lektorlag. Sandborg har hatt stillingen siden juli 2018 og har jobbet i Norsk Lektorlag siden 2006.
AVRedaksjonen
27. oktober, 2022
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Sandborg vil bli værende i stillingen som generalsekretær frem til Norsk Lektorlag finner en erstatter.

– Jeg har stått i denne svært engasjerende, men også arbeidsintensive, rollen gjennom flere år. Mitt hjerte brenner for Norsk Lektorlag, og jeg er takknemlig for interessante, lærerike og engasjerende år i den administrative lederstolen i organisasjonen. Men etter en helhetsvurdering har jeg besluttet å overlate roret til noen andre, sier Sandborg.

Norsk Lektorlags leder Helle Christin Nyhuus takker henne for innsatsen gjennom alle disse årene.

– Jeg vil takke Nina for den svært viktige og solide jobben hun har gjort som generalsekretær for Norsk Lektorlag. Jeg skulle gjerne hatt henne med videre i denne rollen, men har respekt for valget hun har tatt, sier Nyhuus.

Før Sandborg tok jobben som generalsekretær, var hun leder av juridisk kontor og nestleder i Norsk Lektorlags sekretariat. Hun har også mange års erfaring som rådgiver i NAV-systemet og fra verv i organisasjoner. Sandborg er utdannet jurist.

se mer innhold fra kategorien

Om Norsk Lektorlag

Flere artikler du kanskje er interessert i

Om Norsk Lektorlag
Se Lektorkonferansen 2023 her
Digitaliseringen av skolen skjøt virkelig fart under pandemien. Skjerm eller ikke skjerm? Bøker eller digitale læremidler? Hvordan kan vi sørge for at elevene trenes i grunnleggende ferdigheter, og ik...
Om Norsk Lektorlag
Norsk Lektorlags landsmøtesaker 2023
I slutten av november kommer over 80 delegater til Oslo for å delta på Norsk Lektorlags landsmøte.
Om Norsk Lektorlag
Valgkomiteens innstilling til nytt sentralstyre
Denne høsten er det landsmøte 23 og 24. november. Da skal også nytt sentralstyre velges. Dagens leder Helle Christin Nyhuus er innstilt som leder, Olav S. Myklebust som 1. nestleder og David M. Graatr...