image-4
Korona

Norsk Lektorlag tilbyr rådgivning som vanlig

Norsk Lektorlags rådgivere er tilgjengelig på e-post og telefon som vanlig, kurs og arrangementer er inntil videre avlyst.
AVRedaksjonen
12. mars, 2020
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Norske myndigheter iverksetter nå drastiske tiltak i håp om å stanse utbredelsen av korona-viruset. Alle skoler, barnehager og utdanningsinstitusjoner stenges, i første omgang i to uker, alle er oppfordret til å delta i en dugnad for å bremse smitten.

Norsk Lektorlag iverksetter nå tiltak for å fortsatt kunne tilby samme kapasitet på sitt rådgivningstilbud.

Nina Sandborg er generalsekretær i Norsk Lektorlag

– Medlemmer i Norsk Lektorlag som trenger råd eller veiledning kan kontakte oss på e-post eller telefon som vanlig. Ambisjonen vår er å opprettholde rådgivningstilbudet som før, uttaler generalsekretær Nina Sandborg.

Sekretariatets ansatte vil i stor grad benytte hjemmekontor inntil videre, for å redusere smitterisiko.

– Vi oppfordrer medlemmer som trenger hjelp om å ikke oppsøke oss fysisk, men henvende seg  elektronisk eller på telefon. Kurs og arrangementer er inntil videre avlyst, avslutter Sandborg.

 

 

se mer innhold fra kategorien

Korona

Flere artikler du kanskje er interessert i

Nyheter
Vanskelig vurdering i vår
Avlyst eksamen og ingen fraværsgrense gir utfordringer i klasserommet og i vurderingsarbeidet. – Det kan bli mye ekstra jobb for lærere og lektorer fram mot sommeren, sier Helle Christin Nyhuus, leder...
Nyheter
Å avlyse eksamen gir flere negative konsekvenser
I Norsk Lektorlags høringsinnspill om avlysning av eksamen har vi gjentatt vårt hovedsyn. Lektorlaget er bekymret for at konsekvensene for avlysningen av både skriftlig og muntlig eksamen ikke har bli...
Nyheter
Hylekoret må ikke få avlyse eksamen
Pandemien har vart i nesten to år. Det er ikke det samme som at to år med skolegang har vært fullstendig ødelagt.