image-1
Arbeid

Norsk Lektorlag tilbyr rådgivning som vanlig

Norsk Lektorlags rådgivere er tilgjengelig på e-post og telefon som vanlig, kurs og arrangementer er inntil videre avlyst.
AVRedaksjonen
12. mars, 2020
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Norske myndigheter iverksetter nå drastiske tiltak i håp om å stanse utbredelsen av korona-viruset. Alle skoler, barnehager og utdanningsinstitusjoner stenges, i første omgang i to uker, alle er oppfordret til å delta i en dugnad for å bremse smitten.

Norsk Lektorlag iverksetter nå tiltak for å fortsatt kunne tilby samme kapasitet på sitt rådgivningstilbud.

Nina Sandborg er generalsekretær i Norsk Lektorlag

– Medlemmer i Norsk Lektorlag som trenger råd eller veiledning kan kontakte oss på e-post eller telefon som vanlig. Ambisjonen vår er å opprettholde rådgivningstilbudet som før, uttaler generalsekretær Nina Sandborg.

Sekretariatets ansatte vil i stor grad benytte hjemmekontor inntil videre, for å redusere smitterisiko.

– Vi oppfordrer medlemmer som trenger hjelp om å ikke oppsøke oss fysisk, men henvende seg  elektronisk eller på telefon. Kurs og arrangementer er inntil videre avlyst, avslutter Sandborg.

 

 

se mer innhold fra kategorien

ArbeidOm Norsk Lektorlag
korona

Flere artikler du kanskje er interessert i

Arbeid
Forhandlingene om hovedavtalen i kommunesektoren starter
Tillitsvalgtes rettigheter for involvering på arbeidsplassen er et viktig tema for Akademikerne i forhandlingene om ny hovedavtale i kommunesektoren.
Arbeid
Sett av mer til videreutdanning
– Krav til og finansiering av utdanning og videreutdanningstilbudet – på fagenes premisser – må økes, understreket Lektorlagets leder Helle Christin Nyhuus på høring om statsbudsjettet.
Arbeid
Utfordrer ny kunnskapsminister
I dag ble det kjent at Kari Nessa Nordtun blir ny kunnskapsminister. – Lektorlaget gratulerer Nordtun med statsrådposten. Vi håper hun sørger for at reglene for tilsetting av lærere blir endret slik a...