image-6
Arbeid

Norsk Lektorlag tilbyr rådgivning som vanlig

Norsk Lektorlags rådgivere er tilgjengelig på e-post og telefon som vanlig, kurs og arrangementer er inntil videre avlyst.
AVRedaksjonen
12. mars, 2020
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Norske myndigheter iverksetter nå drastiske tiltak i håp om å stanse utbredelsen av korona-viruset. Alle skoler, barnehager og utdanningsinstitusjoner stenges, i første omgang i to uker, alle er oppfordret til å delta i en dugnad for å bremse smitten.

Norsk Lektorlag iverksetter nå tiltak for å fortsatt kunne tilby samme kapasitet på sitt rådgivningstilbud.

Nina Sandborg er generalsekretær i Norsk Lektorlag

– Medlemmer i Norsk Lektorlag som trenger råd eller veiledning kan kontakte oss på e-post eller telefon som vanlig. Ambisjonen vår er å opprettholde rådgivningstilbudet som før, uttaler generalsekretær Nina Sandborg.

Sekretariatets ansatte vil i stor grad benytte hjemmekontor inntil videre, for å redusere smitterisiko.

– Vi oppfordrer medlemmer som trenger hjelp om å ikke oppsøke oss fysisk, men henvende seg  elektronisk eller på telefon. Kurs og arrangementer er inntil videre avlyst, avslutter Sandborg.

 

 

se mer innhold fra kategorien

ArbeidOm Norsk Lektorlag
korona

Flere artikler du kanskje er interessert i

Arbeid
Etterlyser føringer for bruk av ChatGPT
- Det er uklart hva som bør være gjeldende praksis, og det utvikler seg svært ulike holdninger til hvordan lektorer og lærere skal møte bruk av ChatGPT, advarer Helle Christin Nyhuus, leder i Norsk Le...
Arbeid
Hva gjør vi med kunstig intelligens i klasserommet?
Hvordan skal vi møte kunstig intelligens og ChatGPT i skolen og i klasserommet? Norsk Lektorlag inviterer til ettermiddagsseminar på selveste valentinsdagen 14. februar.
Arbeid
Stenger åpent internett på eksamen
Utdanningsdirektoratet stenger åpent internett på eksamen. – Åpenbart utfordrer utviklingen av blant annet ChatGP3 vurderingspraksisen i skolen, sier Helle Christin Nyhuus, leder i Norsk Lektorlag.