image-5
Lønn

Lønnsoppgjøret i Spekter helse er i gang

Lønnsoppgjøret i Spekter helse ble innledet ved at Akademikerne overleverte sitt krav kl. 09.00 i dag.
AVRedaksjonen
22. april, 2015
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

– Akademikerne er innstilt på konstruktive og ansvarlige prosesser om lønnsutvikling lokalt på virksomhetene, sier forhandlingsleder Rune Frøyland i Akademikerne helse i forbindelse med kravsoverleveringen.

For overenskomstområdene 4 og 10 krever Akademikerne at det gjennomføres reelle, frie forhandlinger på A2- og B-delsnivå uten sentrale føringer.

Formålet med den innledende sentrale forhandlingsrunden er i hovedsak å avklare prosedyrene for de etterfølgende lokale og sentrale forhandlingene. Kravet fra Akademikerne helse inneholder datoer for start og sluttføring av de videre forhandlingene.

Akademikerne forhandler for 19.381 personer i Spekter helse, et forhandlingsområde som omfatter alle helseforetakene. Norsk Lektorlags medlemmer i Spekter helse er spesialpedagoger i helseforetakene.

Relaterte lenker:

se mer innhold fra kategorien

Lønn
lønnsoppgjør

Flere artikler du kanskje er interessert i

Lønn
Lønnsoppgjøret i staten: Stor avstand mellom partene
– Avstanden mellom partene var så stor at vi nå er nødt til å få hjelp fra Riksmekler for å komme i mål med en ny hovedtariffavtale, sier leder i Akademikerne stat, Kari Tønnessen Nordli.
Lønn
Akademikerne bryter lønnsforhandlingene med Oslo kommune
– Kommunens tilbud var ikke godt nok, sier forhandlingsleder Erik Graff.
Lønn
Lønnsoppgjøret: Bryter forhandlingene i kommunal sektor
– Vi gikk inn i forhandlingene med et ønske om å komme til enighet, men nå trenger vi hjelp av Riksmekleren, sier Tonje Leborg, leder for Akademikerne kommune.