image-7
Nyheter

Lønnsløft må til i Oslo kommune

- Oslo kommune opplever sterk konkurranse om arbeidstakere med akademisk utdannelse. Det er alvorlig for kvaliteten på de offentlige tjenestene på sikt, sier forhandlingsleder for Akademikerne i Oslo kommune, Jan Olav Birkenhagen.
AVRedaksjonen
27. april, 2011
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Tariffoppgjøret i Oslo kommune startet onsdag 27.april kl 14. I sitt første krav vektlegger Akademikerne kommune at oppgjøret skal sette etatene, bydelene og de kommunale foretakene i stand til å beholde kompetanse på alle nivåer.

Akademikerne kommune vil legge til grunn et lønnskrav i årets oppgjør i størrelsesorden 4 ½ % for å bidra til at Oslo kommune ikke sakker ytterligere akterut i forhold til privat sektor for akademikere.

Akademikerne krever at all disponibel økonomi avsettes til lokale forhandlinger.

Lønnsforhandlingene skal være sluttført innen midnatt lørdag 30. april. Akademikerne forhandler for ca. 2.200 i Oslo kommune

 

Relaterte lenker:

Relaterte dokumenter

se mer innhold fra kategorien

Flere artikler du kanskje er interessert i

Nyheter
Tillitsreform i skolen: Faglig autonomi og ansvar
Regjeringens tillitsreform er i støpeskjeen. – En tillitsreform i skolen må innebære mindre styring ovenfra slik at skolens ansatte kan konsentrere seg om kjerneoppgavene og selv bidra til kvalitetsut...
Nyheter
Skulen skal ikkje måtta velja mellom læremiddel og nok vaksne
For at flinke folk skal kunne gjera ein god jobb treng dei rette verktøy. I skulen vert det kalla læremiddel. Kva er konsekvensen av at lærarane manglar gode læremiddel?
Nyheter
Lønnsoppgjøret i staten: Stor avstand mellom partene
– Avstanden mellom partene var så stor at vi nå er nødt til å få hjelp fra Riksmekler for å komme i mål med en ny hovedtariffavtale, sier leder i Akademikerne stat, Kari Tønnessen Nordli.