image-7
Lønn

Enighet i innledende sentrale forhandlinger i Spekter helse

De lokale partene skal i forkant av lokal forhandlingsstart, og senest innen 30. april, avholde et planleggingsmøte for å lage en fremdriftsplan for oppgjøret og avklare tallgrunnlaget for forhandlingene.
AVRedaksjonen
22. april, 2015
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Frist for oppstart av de lokale forhandlingene på B-dels nivå er mandag 4. mai. Frist for avslutning er fredag 29. mai.

Spekter Helse er et forhandlingsområde som omfatter alle helseforetakene. Her er NLL representert via forhandlingsutvalget Akademikerne helse. Marianne Lindmark Pedersen er Norsk Lektorlags representant i Akademikerne helse.

Relaterte dokumenter:

 

Relaterte lenker:

se mer innhold fra kategorien

Lønn
lønnsoppgjør

Flere artikler du kanskje er interessert i

Nyheter
Forventer reallønnsvekst for de ansatte i kommunene
– Kommune-Norge er helt avhengig av høyt utdannede for å levere gode tjenester. Da må vi investere i de høyt utdannede, sier leder i Akademikerne kommune Tonje Leborg.
Nyheter
Krever reallønnsvekst i staten
– Deler av staten sliter med å beholde og rekruttere høyt utdannede, og lønnsgapet mellom offentlig og privat sektor øker. Denne utviklingen må snus, sier Kari Tønnessen Nordli, leder for Akademikerne...
Nyheter
Må hindre kompetanseflukt fra Oslo kommune
– Oslo kommune trenger høyt utdannede for å levere gode tjenester. Etter år med reallønnsnedgang er det viktig at kommunen sørger for at nøkkelkompetanse ikke forsvinner til privat sektor, sier Julius...