Nyheter

image-5
Lønn
Norsk Lektorlag er i streik i KS fra i dag
– Det er sterkt beklagelig at vi nok en gang må ty til streikevåpenet, nøyaktig ett år siden sist vi var i streik. Vi trodde KS skulle prioritere skole i år, sier Helle Christin Nyhuus, leder av Norsk Lektorlag.
image-7
Lønn
Norsk Lektorlag i konflikt fra 8. juni
Du som er medlem i Norsk Lektorlag, skal gå på jobb som vanlig. Lektorlagets tillitsvalgte skal stoppe samarbeidet med arbeidsgiver og kun ha kontakt om saker som handler om streiken.
image-8
Lønn
Lektorlaget er i konflikt i KS
Norsk Lektorlag har i dag levert plassfratredelse til KS og Riksmekler og varsler streik fra 8. juni. I dette uttaket er ingen medlemmer tatt ut. – Norsk Lektorlag planlegger å trappe opp streiken ved skolestart, sier He...
image-5
Lønn
Lønnsoppgjøret i Oslo: Norsk Lektorlag aksepterer
Sentralstyret i Norsk Lektorlag drøftet meklerens forslag til løsning i Oslo kommune og rådførte seg med fylkeslederne. Et samlet sentralstyre aksepterte resultatet.
image-9
Lønn
Lønnsoppgjøret i KS: Tilbudet prioriterte ikke våre medlemmer
Norsk Lektorlag avviste meklers forslag til løsning i lønnsoppgjøret i KS. Forslaget prioriterer ikke de med lang utdanning og lang ansiennitet.
image-8
Lønn
Lønnsoppgjøret i KS: Enstemmig nei fra Norsk Lektorlags sentralstyre
Sentralstyret i Norsk Lektorlag har i dag drøftet meklerens forslag til resultatet i KS og falt ned på et nei. Dette betyr at det blir streik i kommunal sektor.
Utdanning
Gjeninnfører fraværsgrensen høsten 2022
Regjeringen gjeninnfører fraværsgrensen fra skolestart. – Det er viktig å gjeninnføre elevplikter som underbygger et godt læringsmiljø, sier Helle Christin Nyhuus, leder i Norsk Lektorlag.
Lønn
Lønnsoppgjøret i Oslo kommune: Hva skjer nå?
Her er mer informasjon om hva som skjer videre i forbindelse med lønnsoppgjøret i Oslo kommune.
Lønn
Lønnsoppgjøret i KS: Hva skjer nå?
Norsk Lektorlag sa nei til meklingsforslaget i kommuneoppgjøret (KS). Forslaget skal behandles av sentralstyret i samråd med fylkeslederne. Sier sentralstyret nei til forslaget, går Norsk Lektorlag til konflikt tidligst ...