image-7
Arbeid

Ny advokat i Norsk Lektorlag

Advokat Else McClimans, som har hatt arbeidsrett og diskrimineringsrett som sine hovedområder som partner og advokat i Advokatfirmaet Økland & Co, er fra 1. juli ansatt som ny leder av juridisk kontor i Norsk Lektorlag.
AVRedaksjonen
07. juni, 2018
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Blir advokat i Norsk Lektorlag
Advokat Else McClimans er ansatt som ny leder av juridisk kontor i Norsk Lektorlag fra 1. juli, når Nina Sandborg tar over som generalsekretær. 

– Jeg er svært tilfreds med at Else McClimans begynner hos oss i Norsk Lektorlag. Hun er en stor kapasitet på arbeidsrett, og hun blir vår første advokat. Dette vil utvilsomt bidra til å styrke vår juridiske kompetanse, sier generalsekretær Otto Kristiansen.

McClimans går fra stillingen som partner og advokat i Advokatfirmaet Økland & Co der hun har hatt arbeidsrett og diskrimineringsrett som sine hovedområder.

Advokaten er allerede kjent for mange av Lektorlagets tillitsvalgte som hyppig brukt foredragsholder på kurs. Hun var partshjelp for Norsk Lektorlag i Arbeidsretten da lærerorganisasjonene saksøkte Østfold fylkeskommune og KS, og hun har vært Norsk Lektorlags prosessfullmektig i saker om individuelle arbeidsforhold.

Foto: Håvard Sæbø

se mer innhold fra kategorien

Arbeid

Flere artikler du kanskje er interessert i

Informasjon
Gruppestørrelse har noe å si!
Stadig mer overfylte klasserom er et økende problem. Det handler om elevenes lovpålagte rettigheter, men like mye om lektorenes arbeidsbelastning.
Arbeid
SFS2213 Arbeidstidsavtalen
SFS2213 er koden for arbeidstidsavtalen for lærere i tariffområdet KS.
Arbeid
Dette bør du vite om arbeidstidsavtalen
Lærernes avtale for arbeidstid er spesiell. Arbeidstidsavtalen (SFS 2213) bestemmer blant annet hvor mye tid lærere skal arbeide, både på og utenfor skolen.