image-7
Arbeid

Møter du praksisstudenter?

Da er du viktig for rekrutteringen til Norsk Lektorlag. Be om informasjonsmateriell!
AVRedaksjonen
28. august, 2020

Mange av våre medlemmer møter praksisstudenter på sin skole, særlig hvis man er praksisveiledere. Disse studentene er ofte åpne og nysgjerrige på fagforeningsmedlemskap, og vil gjerne høre mer om hvorfor de bør bli med i Norsk Lektorlag.

En del lektorstudenter er allerede medlem av vår studentorganisasjon, men ikke alle har satt seg inn fordelene det faktisk gir å være medlem, og hvorfor de bør velge Norsk Lektorlag når de kommer ut i arbeidslivet. Da kan et hyggelig møte med en engasjert praksisveileder gjøre en stor forskjell!

Jeg hadde nok ikke helt oversikt over hva jeg hadde meldt meg inn i til å begynne med. Det er jo veldig mange studentforeninger man kan bli med i. Da praksislæreren min fortalte meg mer om Norsk Lektorlag, skjønte jeg at det var riktig organisasjon for meg.

Lyanne Skar-Lentze

leder av Lektorstudentene

Vi sender gjerne informasjonsmateriell til deg som vil fortelle praksisstudenter litt om Norsk Lektorlag, det spiller ingen rolle om du er tillitsvalgt eller ikke! Send oss en kort melding til post@norsklektorlag.no, så får du litt brosjyrer og annet materiell spesielt tilpasset studenter.

se mer innhold fra kategorien

Arbeid
verving

Flere artikler du kanskje er interessert i

Arbeid
SFS2213 Arbeidstidsavtalen
SFS2213 er koden for arbeidstidsavtalen for lærere i tariffområdet KS.
Arbeid
Dette bør du vite om arbeidstidsavtalen
Lærernes avtale for arbeidstid er spesiell. Arbeidstidsavtalen (SFS 22 13) bestemmer blant annet hvor mye tid lærere skal arbeide, både på og utenfor skolen.
Informasjon
Lærerspesialistordningen kan føre til at flere blir i skolen
– Lærerspesialistordningen er en unik karrieremulighet for lærere som ønsker å utvikle seg samtidig som de vil bli i klasserommet, sier Siv Paus Brovold. Selv er hun veiledningsspesialist, og tror sp...