image-3
Lønn

Norsk Lektorlag i konflikt fra 8. juni

Du som er medlem i Norsk Lektorlag, skal gå på jobb som vanlig. Lektorlagets tillitsvalgte skal stoppe samarbeidet med arbeidsgiver og kun ha kontakt om saker som handler om streiken.
AVRedaksjonen
07. juni, 2022

Norsk Lektorlag er i streik i KS-området (alle fylker og kommuner unntatt Oslo) fra i 8. juni.

Nå før sommeren inneholder ikke plassfratredelsen navn på medlemmer som skal legge ned arbeidet sitt. Vi er likevel i streik som organisasjon, og vi vil fortløpende vurdere å trappe opp streiken inn mot skolestart.

For deg som er medlem i Lektorlaget, betyr dette at du skal gå på jobb og utføre arbeidsoppgavene dine som vanlig. De som eventuelt blir tatt ut i streik, vil få tydelig beskjed om dette.

Imidlertid skal Lektorlagets tillitsvalgte legge ned samarbeidet med lokal arbeidsgiver. Tillitsvalgte skal kun være i kontakt om saker som direkte angår streiken. Alle andre saker bør derfor utsettes til etter streiken er ferdig. Samtidig kan det gjøres unntak for arbeid knyttet til arbeidsmiljøutvalg (AMU) og verneombud.

Tillitsvalgte får egen informasjon om streiken på epost.

Lektorlaget kommer til å sende ut informasjon om streiken fortløpende, og vi er avhengige av at medlemmenes kontaktinformasjon stemmer. Logg deg inn på Min side og sjekk at telefonnummer og epostadressen stemmer.

Det kan også være lurt å sjekke søppelkassen i eposten din for nyhetsbrev fra Norsk Lektorlag.

Du vil også finne oppdatert informasjon om streiken på nettsidene våre.

se mer innhold fra kategorien

Lønn
kstariffoppgjør

Flere artikler du kanskje er interessert i

Lønn
Lektorlaget er i konflikt i KS
Norsk Lektorlag har i dag levert plassfratredelse til KS og Riksmekler og varsler streik fra 8. juni. I dette uttaket er ingen medlemmer tatt ut. – Norsk Lektorlag planlegger å trappe opp streiken ved...
Lønn
Lønnsoppgjøret i Oslo: Norsk Lektorlag aksepterer
Sentralstyret i Norsk Lektorlag drøftet meklerens forslag til løsning i Oslo kommune og rådførte seg med fylkeslederne. Et samlet sentralstyre aksepterte resultatet.
Lønn
Lønnsoppgjøret i KS: Tilbudet prioriterte ikke våre medlemmer
Norsk Lektorlag avviste meklers forslag til løsning i lønnsoppgjøret i KS. Forslaget prioriterer ikke de med lang utdanning og lang ansiennitet.