image-8
Lønn

Norsk Lektorlag i konflikt fra 8. juni

Du som er medlem i Norsk Lektorlag, skal gå på jobb som vanlig. Lektorlagets tillitsvalgte skal stoppe samarbeidet med arbeidsgiver og kun ha kontakt om saker som handler om streiken.
AVRedaksjonen
07. juni, 2022

Norsk Lektorlag er i streik i KS-området (alle fylker og kommuner unntatt Oslo) fra i 8. juni.

Nå før sommeren inneholder ikke plassfratredelsen navn på medlemmer som skal legge ned arbeidet sitt. Vi er likevel i streik som organisasjon, og vi vil fortløpende vurdere å trappe opp streiken inn mot skolestart.

For deg som er medlem i Lektorlaget, betyr dette at du skal gå på jobb og utføre arbeidsoppgavene dine som vanlig. De som eventuelt blir tatt ut i streik, vil få tydelig beskjed om dette.

Imidlertid skal Lektorlagets tillitsvalgte legge ned samarbeidet med lokal arbeidsgiver. Tillitsvalgte skal kun være i kontakt om saker som direkte angår streiken. Alle andre saker bør derfor utsettes til etter streiken er ferdig. Samtidig kan det gjøres unntak for arbeid knyttet til arbeidsmiljøutvalg (AMU) og verneombud.

Tillitsvalgte får egen informasjon om streiken på epost.

Lektorlaget kommer til å sende ut informasjon om streiken fortløpende, og vi er avhengige av at medlemmenes kontaktinformasjon stemmer. Logg deg inn på Min side og sjekk at telefonnummer og epostadressen stemmer.

Det kan også være lurt å sjekke søppelkassen i eposten din for nyhetsbrev fra Norsk Lektorlag.

Du vil også finne oppdatert informasjon om streiken på nettsidene våre.

se mer innhold fra kategorien

Lønn
kstariffoppgjør

Flere artikler du kanskje er interessert i

Lønn
På med streikevest i Ås
De 20 medlemmene som er tatt ut i streik ved Ås vgs. rigget seg til utenfor skolen i dag. -Vi kjemper for å beholde de godt kvalifiserte lektorene i skolen. Dette er en kamp vi er svært motiverte for ...
Nyheter
Pilotstreiken rokka ved solferiane, lærarane streikar for deg og framtida di
Etter at streik råka ferien til fleire hundre tusen, trappar no me som underviser i skulen vår streik ved skulestart. Lærarstreiken handlar om langt viktigare verdiar enn Syden og sol. Me streikar for...
Lønn
Første streikedag i Bergen
I dag tok de streikende lektorlagsmedlemmene ved Bergen katedralskole på seg streikevesten. – Vi kjemper for å beholde godt faglige kvalifiserte lektorer med erfaring i skolen, sier leder i Norsk Lekt...