image-0
Lønn

Norsk Lektorlag i konflikt fra 8. juni

Du som er medlem i Norsk Lektorlag, skal gå på jobb som vanlig. Lektorlagets tillitsvalgte skal stoppe samarbeidet med arbeidsgiver og kun ha kontakt om saker som handler om streiken.
AVRedaksjonen
07. juni, 2022
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Norsk Lektorlag er i streik i KS-området (alle fylker og kommuner unntatt Oslo) fra i 8. juni.

Nå før sommeren inneholder ikke plassfratredelsen navn på medlemmer som skal legge ned arbeidet sitt. Vi er likevel i streik som organisasjon, og vi vil fortløpende vurdere å trappe opp streiken inn mot skolestart.

For deg som er medlem i Lektorlaget, betyr dette at du skal gå på jobb og utføre arbeidsoppgavene dine som vanlig. De som eventuelt blir tatt ut i streik, vil få tydelig beskjed om dette.

Imidlertid skal Lektorlagets tillitsvalgte legge ned samarbeidet med lokal arbeidsgiver. Tillitsvalgte skal kun være i kontakt om saker som direkte angår streiken. Alle andre saker bør derfor utsettes til etter streiken er ferdig. Samtidig kan det gjøres unntak for arbeid knyttet til arbeidsmiljøutvalg (AMU) og verneombud.

Tillitsvalgte får egen informasjon om streiken på epost.

Lektorlaget kommer til å sende ut informasjon om streiken fortløpende, og vi er avhengige av at medlemmenes kontaktinformasjon stemmer. Logg deg inn på Min side og sjekk at telefonnummer og epostadressen stemmer.

Det kan også være lurt å sjekke søppelkassen i eposten din for nyhetsbrev fra Norsk Lektorlag.

Du vil også finne oppdatert informasjon om streiken på nettsidene våre.

se mer innhold fra kategorien

Lønn
kstariffoppgjør

Flere artikler du kanskje er interessert i

Nyheter
Forventer reallønnsvekst for de ansatte i kommunene
– Kommune-Norge er helt avhengig av høyt utdannede for å levere gode tjenester. Da må vi investere i de høyt utdannede, sier leder i Akademikerne kommune Tonje Leborg.
Nyheter
Krever reallønnsvekst i staten
– Deler av staten sliter med å beholde og rekruttere høyt utdannede, og lønnsgapet mellom offentlig og privat sektor øker. Denne utviklingen må snus, sier Kari Tønnessen Nordli, leder for Akademikerne...
Nyheter
Må hindre kompetanseflukt fra Oslo kommune
– Oslo kommune trenger høyt utdannede for å levere gode tjenester. Etter år med reallønnsnedgang er det viktig at kommunen sørger for at nøkkelkompetanse ikke forsvinner til privat sektor, sier Julius...