Spørsmålstegn på en tavle. Bilde.
Lønn

Har du svart på medlemsundersøkelsen?

Norsk Lektorlag skal være en medlemsnær fagforening. Derfor vil vi vite hva du mener om våre medlemsfordeler. Husk å svare på vår medlemsundersøkelse!
AVRedaksjonen
12. januar, 2023

Norsk Lektorlag ønsker at du som medlem er fornøyd med våre medlemsfordeler og at du får tilstrekkelig informasjon om saker som er viktig for ditt medlemskap. Derfor har vi sendt ut en medlemsundersøkelse til alle medlemmer på epost.

Vi ber deg hjelpe oss å få bedre innsikt i hvilke medlemsfordeler og informasjonskanaler du foretrekker.

Medlemsundersøkelsen tar cirka tre minutter til å svare på. Dine svar vil bidra til å gjøre Lektorlagets tilbud enda bedre.

Alle som deltar i undersøkelsen, er med i trekningen av tre gavekort fra Norli bokhandel til en verdi av 1000 kroner!

Har du ikke fått epost med lenke til undersøkelsen? Sjekk spamfilteret. Du kan også sjekke at vi har riktig epostadresse til deg ved å logge deg inn på Min side (lenke).

se mer innhold fra kategorien

Lønn

Flere artikler du kanskje er interessert i

Nyheter
Forventer reallønnsvekst for de ansatte i kommunene
– Kommune-Norge er helt avhengig av høyt utdannede for å levere gode tjenester. Da må vi investere i de høyt utdannede, sier leder i Akademikerne kommune Tonje Leborg.
Nyheter
Krever reallønnsvekst i staten
– Deler av staten sliter med å beholde og rekruttere høyt utdannede, og lønnsgapet mellom offentlig og privat sektor øker. Denne utviklingen må snus, sier Kari Tønnessen Nordli, leder for Akademikerne...
Nyheter
Må hindre kompetanseflukt fra Oslo kommune
– Oslo kommune trenger høyt utdannede for å levere gode tjenester. Etter år med reallønnsnedgang er det viktig at kommunen sørger for at nøkkelkompetanse ikke forsvinner til privat sektor, sier Julius...