image-6
Lønn

Derfor lønner lokale forhandlinger seg

Nå starter lokale forhandlinger i staten. Se video der medlemmer i Akademikerne forteller hvorfor lokale forhandlinger er smart.
AVRedaksjonen
31. august, 2018
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Lokale lønnsforhandlinger verdsetter utdanning. Det bidrar til solide kompetansemiljøer i staten slik at vi får gode offentlige tjenester.

Norsk Lektorlag er gjennom forhandlingssammenlutningen Akademikerne Stat en selvstendig part i Hovedavtalen (HA) og Hovedtariffavtalen (HTA) i staten.

Medlemmer som er alene som medlem av Norsk Lektorlag på sin arbeidsplass og som har behov for ivaretakelse ved lokale lønnsforhandlinger kan kontakte sekretariatet.  Marianne Lindmark Pedersen i sekretariatet er Norsk Lektorlags representant i Akademikerne stat.

se mer innhold fra kategorien

Lønn
lokale lønnsforhandlinger

Flere artikler du kanskje er interessert i

Lønn
Lønnsoppgjøret i staten: Stor avstand mellom partene
– Avstanden mellom partene var så stor at vi nå er nødt til å få hjelp fra Riksmekler for å komme i mål med en ny hovedtariffavtale, sier leder i Akademikerne stat, Kari Tønnessen Nordli.
Lønn
Akademikerne bryter lønnsforhandlingene med Oslo kommune
– Kommunens tilbud var ikke godt nok, sier forhandlingsleder Erik Graff.
Lønn
Lønnsoppgjøret: Bryter forhandlingene i kommunal sektor
– Vi gikk inn i forhandlingene med et ønske om å komme til enighet, men nå trenger vi hjelp av Riksmekleren, sier Tonje Leborg, leder for Akademikerne kommune.