image-8
Nyheter

Lektorlagets adventskalender

Hver dag frem til jul deler Lektorlaget ut råd, tips og små førjulsgaver.
AVRedaksjonen
30. november, 2020
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Lektorlagets adventskalender startet i 2016. Hver dag deles en luke i sosiale medier, med tips om medlemsfordeler i Norsk Lektorlag eller rettigheter i arbeidsforholdet.

Generalsekretær i Norsk Lektorlag Nina Sandborg har lagt merke til at adventskalenderen raskt ble populær.

– Norsk Lektorlag legger stor vekt på å være en medlemsnær fagforening der man raskt får råd og hjelp. Vi får ofte spørsmål om de samme problemstillingene, da er adventskalenderen en fin måte å spre informasjon og minne om viktige rettigheter i arbeidsforholdet, sier Sandborg.

Hun gjør samtidig oppmerksom på at medlemmene kan finne flere svar i Lektorlagets nye seksjon for ofte stilte spørsmål (OSS).

– Våre jurister og rådgivere utarbeider jevnlig nye svar på ofte stilte spørsmål, som så deles på vår nettside. Den oransje boksen på forsiden av vårt nettsted leder rett inn til en liten databank av svar som stadig oppdateres, forteller Sandborg.

Hver dag frem til jul trekker Lektorlaget en vinner av en liten oppmerksomhet. På julaften trekkes vinneren av en iPad blant alle som har deltatt i kalenderkonkurransen. Ipaden er en gave fra Norsk Lektorlags samarbeidspartner Danske Bank.

se mer innhold fra kategorien

Flere artikler du kanskje er interessert i

Nyheter
Bli med på Norsk Lektorlags 25-årsjubileum
Hvorfor ble Norsk Lektorlag stiftet? Hva har vært de viktigste kampsakene? Hva har gitt grunnlag for vekst? Meld deg på årets lektorkonferanse – vi skal feire Norsk Lektorlags 25-årsjubileum og benytt...
Nyheter
Rikslønnsnemnda har ikke satt dato for KS-oppgjøret
Det er mange som lurer på når resultatet av lønnsnemnda i KS-området er klart. Svaret er at Rikslønnsnemnda ikke har satt en dato for behandling ennå, så inntil videre gjelder fortsatt den «gamle» min...
Nyheter
Tonje Leborg gjenvalgt som leder i Akademikerne kommune
- Jeg er veldig glad og takknemlig for å bli valgt til en ny periode som leder for Akademikerne kommune, sier Norsk Lektorlags Tonje Leborg.