image-2
Nyheter

Lektorlagets adventskalender

Hver dag frem til jul deler Lektorlaget ut råd, tips og små førjulsgaver.
AVRedaksjonen
30. november, 2020
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Lektorlagets adventskalender startet i 2016. Hver dag deles en luke i sosiale medier, med tips om medlemsfordeler i Norsk Lektorlag eller rettigheter i arbeidsforholdet.

Generalsekretær i Norsk Lektorlag Nina Sandborg har lagt merke til at adventskalenderen raskt ble populær.

– Norsk Lektorlag legger stor vekt på å være en medlemsnær fagforening der man raskt får råd og hjelp. Vi får ofte spørsmål om de samme problemstillingene, da er adventskalenderen en fin måte å spre informasjon og minne om viktige rettigheter i arbeidsforholdet, sier Sandborg.

Hun gjør samtidig oppmerksom på at medlemmene kan finne flere svar i Lektorlagets nye seksjon for ofte stilte spørsmål (OSS).

– Våre jurister og rådgivere utarbeider jevnlig nye svar på ofte stilte spørsmål, som så deles på vår nettside. Den oransje boksen på forsiden av vårt nettsted leder rett inn til en liten databank av svar som stadig oppdateres, forteller Sandborg.

Hver dag frem til jul trekker Lektorlaget en vinner av en liten oppmerksomhet. På julaften trekkes vinneren av en iPad blant alle som har deltatt i kalenderkonkurransen. Ipaden er en gave fra Norsk Lektorlags samarbeidspartner Danske Bank.

se mer innhold fra kategorien

Flere artikler du kanskje er interessert i

Nyheter
Tillitsreform i skolen: Faglig autonomi og ansvar
Regjeringens tillitsreform er i støpeskjeen. – En tillitsreform i skolen må innebære mindre styring ovenfra slik at skolens ansatte kan konsentrere seg om kjerneoppgavene og selv bidra til kvalitetsut...
Nyheter
Skulen skal ikkje måtta velja mellom læremiddel og nok vaksne
For at flinke folk skal kunne gjera ein god jobb treng dei rette verktøy. I skulen vert det kalla læremiddel. Kva er konsekvensen av at lærarane manglar gode læremiddel?
Nyheter
Lønnsoppgjøret i staten: Stor avstand mellom partene
– Avstanden mellom partene var så stor at vi nå er nødt til å få hjelp fra Riksmekler for å komme i mål med en ny hovedtariffavtale, sier leder i Akademikerne stat, Kari Tønnessen Nordli.