image-6
Nyheter

Lektorlagets adventskalender

Hver dag frem til jul deler Lektorlaget ut råd, tips og små førjulsgaver.
AVRedaksjonen
30. november, 2020
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Lektorlagets adventskalender startet i 2016. Hver dag deles en luke i sosiale medier, med tips om medlemsfordeler i Norsk Lektorlag eller rettigheter i arbeidsforholdet.

Generalsekretær i Norsk Lektorlag Nina Sandborg har lagt merke til at adventskalenderen raskt ble populær.

– Norsk Lektorlag legger stor vekt på å være en medlemsnær fagforening der man raskt får råd og hjelp. Vi får ofte spørsmål om de samme problemstillingene, da er adventskalenderen en fin måte å spre informasjon og minne om viktige rettigheter i arbeidsforholdet, sier Sandborg.

Hun gjør samtidig oppmerksom på at medlemmene kan finne flere svar i Lektorlagets nye seksjon for ofte stilte spørsmål (OSS).

– Våre jurister og rådgivere utarbeider jevnlig nye svar på ofte stilte spørsmål, som så deles på vår nettside. Den oransje boksen på forsiden av vårt nettsted leder rett inn til en liten databank av svar som stadig oppdateres, forteller Sandborg.

Hver dag frem til jul trekker Lektorlaget en vinner av en liten oppmerksomhet. På julaften trekkes vinneren av en iPad blant alle som har deltatt i kalenderkonkurransen. Ipaden er en gave fra Norsk Lektorlags samarbeidspartner Danske Bank.

se mer innhold fra kategorien

Flere artikler du kanskje er interessert i

Nyheter
Velkommen til Lektorlagets 18. landsmøte
I dag åpnet leder Helle Christin Nyhuus Lektorlagets 18 landsmøte.
Nyheter
Se Lektorkonferansen 2023 her
Digitaliseringen av skolen skjøt virkelig fart under pandemien. Skjerm eller ikke skjerm? Bøker eller digitale læremidler? Hvordan kan vi sørge for at elevene trenes i grunnleggende ferdigheter, og ik...
Nyheter
Forhandlingene om hovedavtalen i kommunesektoren starter
Tillitsvalgtes rettigheter for involvering på arbeidsplassen er et viktig tema for Akademikerne i forhandlingene om ny hovedavtale i kommunesektoren.