image-3
Nyheter

Lektorlagets adventskalender

Hver dag frem til jul deler Lektorlaget ut råd, tips og små førjulsgaver.
AVRedaksjonen
30. november, 2020
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Lektorlagets adventskalender startet i 2016. Hver dag deles en luke i sosiale medier, med tips om medlemsfordeler i Norsk Lektorlag eller rettigheter i arbeidsforholdet.

Generalsekretær i Norsk Lektorlag Nina Sandborg har lagt merke til at adventskalenderen raskt ble populær.

– Norsk Lektorlag legger stor vekt på å være en medlemsnær fagforening der man raskt får råd og hjelp. Vi får ofte spørsmål om de samme problemstillingene, da er adventskalenderen en fin måte å spre informasjon og minne om viktige rettigheter i arbeidsforholdet, sier Sandborg.

Hun gjør samtidig oppmerksom på at medlemmene kan finne flere svar i Lektorlagets nye seksjon for ofte stilte spørsmål (OSS).

– Våre jurister og rådgivere utarbeider jevnlig nye svar på ofte stilte spørsmål, som så deles på vår nettside. Den oransje boksen på forsiden av vårt nettsted leder rett inn til en liten databank av svar som stadig oppdateres, forteller Sandborg.

Hver dag frem til jul trekker Lektorlaget en vinner av en liten oppmerksomhet. På julaften trekkes vinneren av en iPad blant alle som har deltatt i kalenderkonkurransen. Ipaden er en gave fra Norsk Lektorlags samarbeidspartner Danske Bank.

se mer innhold fra kategorien

Flere artikler du kanskje er interessert i

Nyheter
Derfor streiker Norsk Lektorlag
Offisielle tall viser klart at lektorenes lønnsnivå er svekket over flere år. Årets oppgjør ga et tilbud som ville gitt en reallønnsnedgang for de fleste av våre medlemmer.
Nyheter
På med streikevest i Ås
De 20 medlemmene som er tatt ut i streik ved Ås vgs. rigget seg til utenfor skolen i dag. -Vi kjemper for å beholde de godt kvalifiserte lektorene i skolen. Dette er en kamp vi er svært motiverte for ...
Nyheter
Pilotstreiken rokka ved solferiane, lærarane streikar for deg og framtida di
Etter at streik råka ferien til fleire hundre tusen, trappar no me som underviser i skulen vår streik ved skulestart. Lærarstreiken handlar om langt viktigare verdiar enn Syden og sol. Me streikar for...