image-0
Medlemskap

Har du kolleger som burde bli med i Lektorlaget?

Alle som verver kan velge mellom flotte vervepremier.
AVRedaksjonen
01. november, 2022

Norsk Lektorlag får stadig flere medlemmer. En av de viktigste grunnene til det, er innsatsen medlemmene våre gjør med å verve kolleger. Stadig flere lektorer velger fagforeningen som setter deres interesser først!

Fortell kolleger som hører hjemme hos oss om fordelene ved Norsk Lektorlag. Ta kontakt om du ønsker brosjyremateriell.

Er du eneste medlem på din arbeidsplass og verver én eller flere kolleger, får dere rett til å velge tillitsvalgt, forhandlingsrett på arbeidstid og rett til å påvirke blant annet ansettelser, økonomi og fordeling av tidsressurspotten (KS-området). Tillitsvalgte får permisjon med lønn for å delta på kurs og opplæring.

Vervepremier

Alle som verver en eller flere kolleger til ordinært medlemskap kan velge mellom flotte vervepremier. For hvert medlem du verver, tjener du ett vervepoeng som du kan bytte mot det produktet du ønsker.

Under kan du se alle våre vervepremier. (NB! Vervepremiene gjelder ikke verving av studentmedlemmer.)

Lektorkrus

Verv én

Porselenskrus med Norsk Lektorlag-logo. På motsatt side står det «Alltid kunnskapstørst». Volum: 25 cl.

Drikkeflaske

Verv én

Svart drikkeflaske i rustfritt stål med gravert Norsk Lektorlag-logo. Dobbelisolert for lang bevaring av kald og varm drikke. Stålfarget skrukork. Volum: 50 cl.

Bomullsnett

Verv én

Pent handlenett i økologisk bomull av god kvalitet. Trykket med hubromotiv som minner om klassiske skoleplansjer. På motsatt side er det trykket en stor Norsk Lektorlag-logo og «Kunnskapsbærer».

Termokopp

Verv én

Praktisk termokopp med låsbart lokk som holder lenge på varmen. Diskret gravering av Norsk Lektorlags og Storebrands logo. Volum: 35 cl.

Bluetooth-høyttaler

Verv to

5W høyttaler med Bluetooth-tilkobling (BT 4.2) som leverer god lyd. Den er laget av slitesterkt vanntett stoff, og bunnen er laget av kork. Trykket Norsk Lektorlag-logo. Takket være IPX 5-vanntettgraderingen kan du bruke den i hagen eller ta den med til stranden. Med et batteri på 1000 mah kan du spille musikk i 8 timer uten stopp. Rekkevidde på opptil 10 meter.

Lektorsekken

Verv to

Ryggsekk i god kvalitet med brodert Norsk Lektorlag-logo. Sekken har mange oppbevaringsmuligheter. Et stort hovedrom, et separat rom for PC opp til 15″. Volum: 25 l.

I tillegg får den som melder seg inn via verving Lektorlagets bomullsnett i velkomstgave.

Foto: Eva Rose

se mer innhold fra kategorien

Medlemskap
vervvervekampanjeverving

Flere artikler du kanskje er interessert i

Medlemskap
Retningslinjer for juridisk bistand
Disse retningslinjene regulerer juridisk bistand du kan få som medlem av Norsk Lektorlag.
Medlemskap
Rabatt på fagtidsskrifter
Hold deg faglig oppdatert! Som medlem av Norsk Lektorlag får du 25 % rabatt på et utvalg fagtidsskrifter innen humaniora, samfunnsfag og pedagogikk fra Universitetsforlaget, Nordens største tidsskrift...