Lektorbloggen

Norsk Lektorlags prinsipielle syn på anonym lærerevaluering

Sentralstyret i Norsk Lektorlag vedtok 25.mars et prinsippdokument knyttet til anonym lærerevaluering. Et hovedpoeng der er at arbeidsgiver ikke bør sette i gang omfattende, kollektive evalueringsordninger for å løse eventuelle problemer med enkeltlærere som ikke fungerer godt i undervisningsjobben.
AVRedaksjonen
20. mai, 2010
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Kollektive tiltak som anonym lærerevaluering er lite egnet til å påvirke de få enkeltlærere som kommuniserer dårlig med elever, kolleger og arbeidsgiver, står det videre i prinsippdokumentet.

Leder i Møre og Romsdal Lektorlag, Olav S.Myklebust, uttalte nylig til Sunnmørsposten at ordningen som nå innføres i Møre og Romsdal fylke er en blindveg.

Relaterte lenker:

Relaterte dokumenter:

 

se mer innhold fra kategorien

Lektorbloggen

Flere artikler du kanskje er interessert i

Lektorbloggen
Ei bøn til rogalandspolitikarane: Kva med å berre auke lærarløna?
Lærarstreiken er over til glede for elevane, mens lærarane er i harnisk, fordi dei enno eit år opplever redusert kjøpekraft. No utfordrar eg rogalandspolitikarane til å ta grep og auka lærarlønna i vå...
Lektorbloggen
Lekser, nå igjen
Hvis en familie bestemmer at det beste for sitt barns læring og utvikling er at det ikke skal være lekser, skal det fint la seg gjøre uten at et kommunestyre trenger å vedta at alle skolens barn av de...
Lektorbloggen
På tide med en nasjonal satsing på fremmedspråk
Skal vi lære flere språk, må vi gjøre noe drastisk med språkopplæringen både i skolen og høyere utdanning.