En dame skriver på en laptop ved et bord. Bilde.
Illustrasjonsfoto: iStock
Lønn

Husk å svare på lønnsundersøkelsen

Lektorlaget gjennomfører en lønnsundersøkelse blant yrkesaktive medlemmer.
AVRedaksjonen
10. januar, 2024

I disse dager skal du som er yrkesaktivt medlem i Lektorlaget ha fått en epost med invitasjon til å være med i lønnsundersøkelsen.

– Jo flere som svarer, jo bedre kunnskapsgrunnlag tar vi med i tariffoppgjørene og politisk arbeid med lønnsspørsmål. Vi håper derfor at du hjelper oss og bruker de få minuttene det tar å svare på undersøkelsen, sier generalsekretær i Lektorlaget Monica Tjelmeland.

Alle som svarer, er med i trekningen av trådløse ørepropper til android eller iphone. Vi trekker tre heldige vinnere etter at svarfristen er gått ut 31. januar.

Har du ikke fått epost, sjekk spamfilteret og/eller hvilken epostadresse du har i medlemsregisteret via Min side (lenke med innlogging).

se mer innhold fra kategorien

Lønn

Flere artikler du kanskje er interessert i

Lønn
I konkurransen om arbeidstakere må lønn brukes i større grad
– Lønn er en del av løsningen på bemanningsutfordringene. Frontfagsanslaget er verken en fasit eller et diktat, sier leder i Akademikerne Lise Lyngsnes Randeberg.
Nyheter
Forventer reallønnsvekst for de ansatte i kommunene
– Kommune-Norge er helt avhengig av høyt utdannede for å levere gode tjenester. Da må vi investere i de høyt utdannede, sier leder i Akademikerne kommune Tonje Leborg.
Nyheter
Krever reallønnsvekst i staten
– Deler av staten sliter med å beholde og rekruttere høyt utdannede, og lønnsgapet mellom offentlig og privat sektor øker. Denne utviklingen må snus, sier Kari Tønnessen Nordli, leder for Akademikerne...