image-8
Student

Foredrag: I hodet på en tenåring

Gratis studentarrangement om psykisk helse og ungdom.
10.
novemberkl 18.00

Internasjonalen, 2. etasje

Youngstorget 2A, 0181 Oslo

Lars Halse Kneppe er psykolog og snakker med ungdommer hver dag om bekymringer, lekser, stress, psykisk helse, festing, nett og sosiale medier, vennskap, forelskelse og grensesetting. Ungdommer som gjerne er tause som en vegg i møte med voksne. Gjennom samtalene lærer han mye om tenåringene og deres behov. Hva tenker de på og hva er de opptatt av? Og hva trenger de fra oss voksne både hjemme og på skolen?

Psykisk helse er et tema som svært mange av våre studentmedlemmer melder at de gjerne skulle lært mer om før de skal ut i skolen og være en viktig voksenperson i livet til ungdommen. Med dette foredraget håper vi at du blir litt bedre rustet til akkurat det!

Arrangementet foregår i andre etasje på Internasjonalen på Youngstorget. Det blir servert gratis mat, og du har også mulighet til å kjøpe noe å drikke i baren.

Arrangementet er åpent for alle medlemmer av Lektorstudentene. Er du ikke medlem ennå? Studentmedlemskap er gratis hele studietiden. Les mer om medlemskap her.

Arrangeres av Lektorstudentene ved UiO og Lektorstudentene ved MF.

Program

https://media.wpd.digital/norsklektorlag/uploads/2021/10/Lars-Hasle-Kneppe-Foto-Anna-Julia-Granberg-Blunderbuss-140x140.jpg

Lars Halse Kneppe

— psykolog og forfatter

Lars Halse Kneppe er utdannet journalist og psykolog. Han arbeider som psykolog ved Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT) og ved flere videregående skoler i Oslo. Kneppe er forfatter av bøkene «I hodet på en tenåring» og «Sykt flink». Han holder jevnlig foredrag for foreldre og lærere. Han har skrevet hovedfagsoppgave om spiseforstyrrelser blant gutter og er fagstyremedlem og nestleder i ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser.

Påmelding

Arrangementet er for våre studentmedlemmer, og det er gratis å delta. Det blir servert mat på arrangementet. Påmeldingen er bindende.
Påmelding