image-7
Lønn

Meklingen fortsetter søndag

Partene skal møtes igjen hos Riksmekler søndag.
AVRedaksjonen
24. september, 2022
Denne artikkelen er mer enn ett år gammel

Meklingen fortsetter søndag 25. september kl. 12.

Kunnskapsminister Tonje Brenna innkalte partene i lærerstreiken til et møte fredag for å bli orientert om situasjonen. Partene fikk anledning til å utdype hvordan de opplever den fastlåste konflikten. Etter møtet understreket Brenna at det er partene som må finne løsningen i konflikten.

Kort tid etter møtet hos kunnskapsministeren, ble partene innkalt til et møte hos Riksmekleren lørdag 24. september kl. 10.

Streiken fortsetter. Dersom regjeringen senere skulle velge å gripe inn med tvungen lønnsnemnd for å avbryte streiken, er det Arbeidsdepartementets ansvarsområde.

se mer innhold fra kategorien

Lønn
ksstreik

Flere artikler du kanskje er interessert i

Nyheter
Forventer reallønnsvekst for de ansatte i kommunene
– Kommune-Norge er helt avhengig av høyt utdannede for å levere gode tjenester. Da må vi investere i de høyt utdannede, sier leder i Akademikerne kommune Tonje Leborg.
Nyheter
Krever reallønnsvekst i staten
– Deler av staten sliter med å beholde og rekruttere høyt utdannede, og lønnsgapet mellom offentlig og privat sektor øker. Denne utviklingen må snus, sier Kari Tønnessen Nordli, leder for Akademikerne...
Nyheter
Må hindre kompetanseflukt fra Oslo kommune
– Oslo kommune trenger høyt utdannede for å levere gode tjenester. Etter år med reallønnsnedgang er det viktig at kommunen sørger for at nøkkelkompetanse ikke forsvinner til privat sektor, sier Julius...