image-5
Om Norsk Lektorlag

Meld deg inn og få tre måneder gratis medlemskap

Norsk Lektorlag har vokst fra en liten interesseorganisasjon til en fagforening med godt over 8000 medlemmer. Og flere skal vi bli! Vi feirer 25-årsjubileum med en gave til alle som melder seg inn i løpet av november og desember 2022: tre måneder gratis medlemskap.
AVRedaksjonen
01. november, 2022

I anledningen at Lektorlaget feirer 25-årsjubileum, byr vi på tre måneder gratis medlemskap til alle som melder seg inn i løpet av november og desember 2022. Etter de tre månedene er omme, koster medlemskap for yrkesaktive 490 kroner i måneden. (Husk at fagforeningskontingent er fradragsberettiget. Fra og med 2022 ble fradraget økt til 5800 kroner.)

Norsk Lektorlag er en fagforening som kjemper for en bedre arbeidstidsavtale og høy faglig kvalitet i skolen. Vi vil øke lektorlønna slik at skolen kan rekruttere og beholde lærere med høy kompetanse. Du kan lese mer om vår politikk her (lenke).

Vi er en medlemsnær organisasjon, og våre jurister og rådgivere svarer deg raskt med råd, veiledning og juridisk bistand.

Du får tilgang til gode medlemsfordeler innen bank, forsikring, bil, trening, mobilabonnement og annet.

For å bli ordinært medlem i Norsk Lektorlag må du ha en mastergrad. Du trenger ikke ha pedagogisk utdanning eller jobbe i en undervisningsstilling for å kvalifisere til medlemskap.

Meld deg inn i Lektorlaget her (lenke)

Vi har lokallag på den enkelte arbeidsplass og har fylkeslag. Norsk Lektorlag er en demokratisk organisasjon med møterett for alle på fylkeslagenes årsmøter, hvor det blant annet velges delegater til landsmøtet. Vi mener en dette skaper et aktivt organisasjonsmiljø.

se mer innhold fra kategorien

Om Norsk Lektorlag

Flere artikler du kanskje er interessert i

Om Norsk Lektorlag
Bli med på Norsk Lektorlags 25-årsjubileum
Hvorfor ble Norsk Lektorlag stiftet? Hva har vært de viktigste kampsakene? Hva har gitt grunnlag for vekst? Meld deg på årets lektorkonferanse – vi skal feire Norsk Lektorlags 25-årsjubileum og benytt...
Om Norsk Lektorlag
Tonje Leborg gjenvalgt som leder i Akademikerne kommune
- Jeg er veldig glad og takknemlig for å bli valgt til en ny periode som leder for Akademikerne kommune, sier Norsk Lektorlags Tonje Leborg.
Om Norsk Lektorlag
Norsk Lektorlags generalsekretær trer av
Nina Sandborg har informert sentralstyret om at hun ønsker å tre ut av rollen som generalsekretær i Norsk Lektorlag. Sandborg har hatt stillingen siden juli 2018 og har jobbet i Norsk Lektorlag siden ...